- 1 Haziran 2015
- 27.485
- 19.070
- 2.148
seneye biter gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esas olan iyi takım yapıp iyi oyun sergilemek.O zaman genç oyuncular da gelişim gösterir.Bizdeki durum tam tersi, gelişime açık oyuncu gerilemeye başlıyor takım bu haldeyken.10 genç oyuncudan gelişim gösteren bir isim var, Kerem.O zaman %90 başarısız bir senaryo oluyor.Madem gelişim isteniyor o zaman gelişimci bir antrenör gerekirdi.Özellikle altyapılarda çalışmış Abdullah Avcı tarzı bir ile yola cikilmaliydi.Şimdi adı geçen Guardiola yardımcısı da doğru bir profil mesela.Yanlız bir olay yine netlik kazandı.
Bu ülkede genç sistem takımı kurup "bana 2-3 sene sabır" veren Olmuyor, hiç bir zaman olmayacak.
Terim'e bile bu şans verilmedi ise, kimseye kredi verilmez.
Genç - tecrübeli karışık takım
+
İyi Kaleci
+
İyi Santrafor hattı
= Türkiye de Şampiyonluk
üstat oyuncu yapımız iyi deyip ilk 11'in neredeyse yarısını değiştirmişsinBu saatten sonra aslolan taktik anlayışı olan bir hoca bulup getirmek takımın başına ben halen oyuncu yapımızın iyi olduğunu düşünüyorum iyi bir hoca
Kaleci
Sağ kanat
6 numara
Forvet
Gelsin iyi bir taktik anlayışı ile ikinci yarıyı gayet iyi değerlendiririz

Burada hocanın gitmesini dört gözle bekleyen biz başarıya alışık taraftarız GS hersene şampiyonluğa oynar biz başarıya alışık taraftarız diyerek (başarıya alıştıranda hocadır) kendilerini real madrid taraftarı sanan(bunların çoğu ergen tipler takımın 70'li, 80 li yıllar ve 90'lı yılların başındaki halini bilmeyen 14 sene şampiyon olamamış, fenerin popülaritesi altında şampiyonlukları altında daima ezilen yılları bilmedikleri için) şimdi göreceğim ben sizin şımarık tavırlarınızı çok geçmez yakın zamanda vasıfsız hocalar ve başkanların elinde oyuncak olacak bu camia borç batağında yüzecek komisyonlar havada uçacak ve hepinizin seviyesi o başarısız döneme inecek hiç unutmam ilk okula başladığımda tek galatasaraylı bendim oda abimin baskısıyla oldu yoksa bjk ye sempatim vardı çünkü metin ali feyyazlar vardı o dönem yeni nesil yani siz fatih terimin başarılarıyla Galatasaraylı oldunuz inş hocanın ahı yerde kalmaz olduğunuz güne pişman olursunuz kına yakın ...Bunda haklısın ben sadece oyuncu profili için dedim serdar iyi bir oyuncu büyük takımda oynuyor olsaydı milli takımın değişilmezlerinden olurdu en azından geniş kadro da
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hic birsey degismez aga . Bizim baskanda sus pus otururŞimdi tFF'ye abimize sormak lazım.. Karın ağrısı giderilmiş, gereği yapılmış.. Hakemlerle aramız düzeldi mi? Şaibesiz maç yönetecekler mi?
ben de merak ediyorumŞimdi tFF'ye abimize sormak lazım.. Karın ağrısı giderilmiş, gereği yapılmış.. Hakemlerle aramız düzeldi mi? Şaibesiz maç yönetecekler mi?
Guess who's back,
Guess who's back,
4 mevkiye şart be usta zaten iyi oynarkende biliyorduk orta saha zaten şarttı bize kalecimiz sakatlandı mecburi Diagne sakat mo mısırda Halil yetersiz forvet şart oğlu şartüstat oyuncu yapımız iyi deyip ilk 11'in neredeyse yarısını değiştirmişsin
ben de bunların değişmesi gerektiğini düşünüyorum tabi.
Haydaaa
Haydaaa