- 18 Mayıs 2011
- 52.964
- 56.840
- 4.613
Uyku tutmamışbu transfer az önce yatmamış mıydı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyku tutmamışbu transfer az önce yatmamış mıydı![]()
Gürler'in menajeri görüşmeleri doğrulamış diye haber var.bu transfer az önce yatmamış mıydı![]()
Uçağın burnunu kaldiramazsa oda gidecek zatenTerimsporlular hocaya alcaklik yapanlara kızgın,haklilar ama ben bunu cekemeyecegim.burak elmas görevinde kalmak istiyosa gidip iyi bir hoca getirmeli
Renktaş bana niye kızdın şimdi anlamadım yanlış alıntı yaptın sanırımBurada hocanın gitmesini dört gözle bekleyen biz başarıya alışık taraftarız GS hersene şampiyonluğa oynar biz başarıya alışık taraftarız diyerek (başarıya alıştıranda hocadır) kendilerini real madrid taraftarı sanan(bunların çoğu ergen tipler takımın 70'li, 80 li yıllar ve 90'lı yılların başındaki halini bilmeyen 14 sene şampiyon olamamış, fenerin popülaritesi altında şampiyonlukları altında daima ezilen yılları bilmedikleri için) şimdi göreceğim ben sizin şımarık tavırlarınızı çok geçmez yakın zamanda vasıfsız hocalar ve başkanların elinde oyuncak olacak bu camia borç batağında yüzecek komisyonlar havada uçacak ve hepinizin seviyesi o başarısız döneme inecek hiç unutmam ilk okula başladığımda tek galatasaraylı bendim oda abimin baskısıyla oldu yoksa bjk ye sempatim vardı çünkü metin ali feyyazlar vardı o dönem yeni nesil yani siz fatih terimin başarılarıyla Galatasaraylı oldunuz inş hocanın ahı yerde kalmaz olduğunuz güne pişman olursunuz kına yakın ...
Ya hocam daha neyin sabrı? Kimse şampiyonluk beklemedi bu sene, iyi futbol ve ilk 4e girip seneye de Avrupa bekledi çoğu taraftar. Son 9 mac 1 antalya galibiyeti var. Denizliye elenme var. Hoca son Giresun maçını bile aldırsa kredisi uzardi. Olmayınca olmadi. Ayrıca sanki bedavaya gençlerden kadro kuruldu havası var, bayağı para harcadık ve alınan topcular epey maç sayısı olan adamlardı. Yanlış transfer oldu çoğu şu an ki görüntü bu.Yanlız bir olay yine netlik kazandı.
Bu ülkede genç sistem takımı kurup "bana 2-3 sene sabır" veren Olmuyor, hiç bir zaman olmayacak.
Terim'e bile bu şans verilmedi ise, kimseye kredi verilmez.
Genç - tecrübeli karışık takım
+
İyi Kaleci
+
İyi Santrafor hattı
= Türkiye de Şampiyonluk
Bu kararin dogru oldugunu anlamak icin simdi bi karar verip kabul edebileceğimiz bi hoca getirmeliUçağın burnunu kaldiramazsa oda gidecek zaten
Bı kaç tane de beleş penaltı beklerizŞimdi tFF'ye abimize sormak lazım.. Karın ağrısı giderilmiş, gereği yapılmış.. Hakemlerle aramız düzeldi mi? Şaibesiz maç yönetecekler mi?
karar her türlü doğru kim geleceğinden ayrı. Zaten florya müdürünün yaptıklarıyla nekadar doğru bir karar olduğu ortadaBu kararin dogru oldugunu anlamak icin simdi bi karar verip kabul edebileceğimiz bi hoca getirmeli
Yarın sabah geliyorBeyler bir şey soracam.
Şimdi herkesi kovdular bunlar, takımı maça kim çıkaracak?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk