Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.382
- 20.782
- 2.233
Bilmiyorum artik. Gelen gelsin de yaza karar veririzParaya kiyip genc ve gelecek vadeden bi td ya da favre dogru olur çözüm olarak.Transfer bencede tatmin eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum artik. Gelen gelsin de yaza karar veririzParaya kiyip genc ve gelecek vadeden bi td ya da favre dogru olur çözüm olarak.Transfer bencede tatmin eder
Ben diyom Ankara sen diyon Bahtim Kara. Bilgili Mehmet .Saat kac olmus Turkce Ögretmenligi tasliyorsun bak dalgana bana Keko dedigin icin Raporlamadim sansinida zorlama .Öyle bir dil yok dayı.
ismail çipe bile gitmek istememiş.marcao gidebilir,nelsson morutan boey niye istesin gitmek saçmalık
Seviyesi bence stsl için yeterli değil. Mevkisi gereği en önemli meziyet olan temaslı oyuna sahip değil, aşırı ezerler o çocuğu. Şimdiden ben oldum havalarına girmesi hiç iyi değilSu bartugyu merak ediyorum, öylesine 2 Mac oynatsalar da anlasak kacan balik büyükmü kücükmü.
Kisa döndemde cok faydali olabilir. Basimiz daha büyük dertlere düsmeden Bu seneyi kurtaralim bi. Dogru transfer olur.Twitter kafayı yemiş halde. Herkes birbirine küfür ediyor. Serdar gürlere 1 m euro bons verilecek diye kulübü soyuyorlar diye sövmeye başlamış millet. Ne salak bi topluluk olduk lan biz
Önce 11i halletsinler yedeğe sonra baksınlar. Denildiği gibi 12 m tl verilecekse hemen de alınabilir sıkıntı yok, yedekten iyi katkı berebilir. Konyada izlediğim kadarıyla dar alanda da kendini geliştirmiş gibi gözüküyorKisa döndemde cok faydali olabilir. Basimiz daha büyük dertlere düsmeden Bu seneyi kurtaralim bi. Dogru transfer olur.
O oyuna Göre sistem kurulsa fazla temasa gerek kalmaz. 2 tane 6 no sistemi var biri sertlik üzeri kurulmus digeride Oyun kurma üzeri. Bartugnun oynayacagi da bu.Seviyesi bence stsl için yeterli değil. Mevkisi gereği en önemli meziyet olan temaslı oyuna sahip değil, aşırı ezerler o çocuğu. Şimdiden ben oldum havalarına girmesi hiç iyi değil
Sergeni hoca yapalimBazi seyler gercekten zor degil ya.morutana hucumda özgürlük tanimak,cicaldauyu forvetin arkasına atip ilic gibi cezasahasi icine sokmak...
Hee telegramdaysa yalan bu. O nun hesabi degil cünkü
11 yaşında birisinin düşünmeden yazdığı bir yazı gibi görünüyor.