Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi çok ters zamana geldi. Mars - Neptün karesi mi eşkenar dörtgeni mi ne varmış yukarılarda bir yerde. Gelen adamlardan hayır çıkmaz

Para s*çan Ali Koc'un bile mevcut durumda kaliteli yabanci TD ikna edemezken biz kimi getirecegiz o da bir muamma.
Yav işte millet öyle bir beklentiye girmişki sanki Conte, Mourinho, Gasperini, Sarri, Emery filan sıraya geçmiş ben Galatasarayı çalıştırmak istyorum, Fenerbahçeyi Beşiktaşı çalıştırmak istiyorum diye bekliyor da hoca beğenmiyorlar

Şu kaotik ortamda çalışmayı belki Okan Buruk bile kabul etmez sen yabancı bir teknik adamı nasıl ikna edip getireceksin ki ? Roger Schmidt ler filan çok çok zor

Yav işte millet öyle bir beklentiye girmişki sanki Conte, Mourinho, Gasperini, Sarri, Emery filan sıraya geçmiş ben Galatasarayı çalıştırmak istyorum, Fenerbahçeyi Beşiktaşı çalıştırmak istiyorum diye bekliyor da hoca beğenmiyorlar

Şu kaotik ortamda çalışmayı belki Okan Buruk bile kabul etmez sen yabancı bir teknik adamı nasıl ikna edip getireceksin ki ? Roger Schmidt ler filan çok çok zor
Unai Emery cuk otururdu.

Derin GS Burak'a sopayı gösterdi ve o da Terim'i gönderdi. Baskılara daha fazla dayanamadı. Sezon ortası teknik direktör değişiklerinden nefret ediyorum. Ya sezona Terim'le başlamayacaktın ya da sezon sonu gönderecektin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt