Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.229
- 42.969
- 3.748
Yine mi hocamın arkasindan oyunlar donmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hüsnü'cüm iki kelam etYine mi hocamın arkasindan oyunlar donmuş
Hüsnü'cüm iki kelam et
Transfer dönemi çok ters zamana geldi. Mars - Neptün karesi mi eşkenar dörtgeni mi ne varmış yukarılarda bir yerde. Gelen adamlardan hayır çıkmaz
Yav işte millet öyle bir beklentiye girmişki sanki Conte, Mourinho, Gasperini, Sarri, Emery filan sıraya geçmiş ben Galatasarayı çalıştırmak istyorum, Fenerbahçeyi Beşiktaşı çalıştırmak istiyorum diye bekliyor da hoca beğenmiyorlarPara s*çan Ali Koc'un bile mevcut durumda kaliteli yabanci TD ikna edemezken biz kimi getirecegiz o da bir muamma.
Unai Emery cuk otururdu.Yav işte millet öyle bir beklentiye girmişki sanki Conte, Mourinho, Gasperini, Sarri, Emery filan sıraya geçmiş ben Galatasarayı çalıştırmak istyorum, Fenerbahçeyi Beşiktaşı çalıştırmak istiyorum diye bekliyor da hoca beğenmiyorlar
Şu kaotik ortamda çalışmayı belki Okan Buruk bile kabul etmez sen yabancı bir teknik adamı nasıl ikna edip getireceksin ki ? Roger Schmidt ler filan çok çok zor
Çok şerefsiz bir gezegenmiş abi öyle mavi mavi dolanıyo ortalığı karıştırıyor
Zaten bu Neptün'de bir ibnelik vardı![]()
Çiftlik devredilmis olur en kotu. Terim'in çiftliğinde başarısızlık had safhada. Belki isitanin çiftliğinde başarı gelir. Omurgasız galasevgisi
Evet kevin de Bröyn yoldaymisDOM TORETTO hocam cityden oyuncu getirirmi bize : )
Virüs bulaşmışTorrent indi mi
Torrent indi mi
Torrent indi mi
ya bi sus sabah sabahEvet kevin de Bröyn yoldaymis