Tugay Kaya
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 605
- 491
- 1.353
tugay beye sormak lazım acaba sana o sözü sarfederken yüzü kızarmış mı diye
kizarmadi vallahi niye yalan söyleyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tugay beye sormak lazım acaba sana o sözü sarfederken yüzü kızarmış mı diye
Kendisini tanimiyorum,bana kotulemek icin atilmis bi tweet gibi geldi,terimciler doluşmuş çünkü hemen.o yuzden komigime geldi.ben oyle emek verecek birine laf edecek biri degilim,hararetle yazdigim bi yorum olabilir.ama benim hicbisey yapmadığımi da sen bilemezsin.iyi forumlar
Bıraktım da kulup kaos icinde,Galatasaray sevdasi ve yeni hocaya destek icin burdayim mecburSen forumu bırakmadın mı ?
Bakambu, Marsilya ile anlaşma sağladı.
bence @Oğuzhan Omicron cuk oturur.Her şeyin düzelmesi için aramızdan bir kurban seçip kan akıtmamız gerekiyor. @Onur Kara seçildin kardeşim şeriatın kestiği parmak acımaz.
Her şeyin düzelmesi için aramızdan bir kurban seçip kan akıtmamız gerekiyor. @Onur Kara seçildin kardeşim şeriatın kestiği parmak acımaz.
Tam olarak bu işte uslu dur her şey kulüp için
Ve pahalıBize lazim olan adam buydu kanatforvet
Hizli
Bitirici
Delici
Tuttumu hoplatici bir yapisi vardi
Emre utkucandan iyidirScout şefimiz Emre Utkucan da gitmiş scoutun başına Işıtan Gün'ün ortağı menajer Ogan Tarhan gelmiş. Kaynak Spor Gecesi
Sonrasında pişman olan Cihan temsili
Yanli olmasindan belli zaten@galasevgisi
Eveet "Nerede Kalmıştık" diyerek bir bigi akışı yapalım: Transferlerin gecikmesi ile ilgili bir konu var bunu buraya not düşelim (M(GÖ) (OT) (IG) (Ankara ilk transfer) ileride bu hataya düşülürse buradan açacağım konuyu. Kısaca menajerler hesaplaşması diyelim ve kapatalım.
Adam yanılmamış kesin hoca bu o zaman.
gelmedi başka soruSerdar Gürler geldi mi?
doktorum 4 gündür içmiyorum para yok
olsa zaten hocam için bi büyük bi küçük