Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisini tanimiyorum,bana kotulemek icin atilmis bi tweet gibi geldi,terimciler doluşmuş çünkü hemen.o yuzden komigime geldi.ben oyle emek verecek birine laf edecek biri degilim,hararetle yazdigim bi yorum olabilir.ama benim hicbisey yapmadığımi da sen bilemezsin.iyi forumlar

o zaman katilmiyorum dersin sacma dersin olay biter. Ama o adam öyle veya böyle bir analiz yapmaya calismis emek sarf etmis. Hoca Avrupa'da elenir demesi bana da yanlis geldi orasi ayri. Ama böyle sanki adamin emekleriyle dalga gecermis gibi oldu.

Sana da tabi ki bir sey yapmiyorsun demek istemedim. Haddim de degil zaten. Sinirler gergin, millet zaten Terimclik ve Anti-Terimcilikten kafayi yemis, sen öyle algiladiysan kusuruma bakma.

Venezia'nın transfer listesinde bulunan Ola Solbakken Galatasaray'a transfer olmaya yakın. (Triveneto Goal)

Gedson Fernandes bize gelmeyecek galiba. Gelse transferi bitmis olurdu bu zamana kadar.

Her şeyin düzelmesi için aramızdan bir kurban seçip kan akıtmamız gerekiyor. @Onur Kara seçildin kardeşim şeriatın kestiği parmak acımaz.
BD3A5D38-E71A-4C86-B730-E6D666C2C91C.webp

@galasevgisi
Eveet "Nerede Kalmıştık" diyerek bir bigi akışı yapalım: Transferlerin gecikmesi ile ilgili bir konu var bunu buraya not düşelim (M 🏹 (GÖ) (OT) (IG) (Ankara ilk transfer) ileride bu hataya düşülürse buradan açacağım konuyu. Kısaca menajerler hesaplaşması diyelim ve kapatalım.

Adam yanılmamış kesin hoca bu o zaman.
Yanli olmasindan belli zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt