Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas'a acidim Hocayi gondermeye Yuregi yok diye Gaza getirdiler adami simdide Hocayi nasil kovarsina geliyor is .Hocayi o kadar savunan ve seven biri olarak soyluyorum şunu.Şu ülkede yasayan insanlar hicbir zaman ne istedigini bilmedi bilemedi gitti.Millet oyle konusuyorki sanki liderken kovmuslar gibi.Bana kalasiya en azindan Avrupadaki maci oynayip gitmeliydi ama Giresun macindan sonra gonderilmesinede yanlis karar diyemiyorum.

Burak Elmas'a acidim Hocayi gondermeye Yuregi yok diye Gaza getirdiler adami simdide Hocayi nasil kovarsina geliyor is .Hocayi o kadar savunan ve seven biri olarak soyluyorum şunu.Şu ülkede yasayan insanlar hicbir zaman ne istedigini bilmedi bilemedi gitti.Millet oyle konusuyorki sanki liderken kovmuslar gibi.Bana kalasiya en azindan Avrupadaki maci oynayip gitmeliydi ama Giresun macindan sonra gonderilmesinede yanlis karar diyemiyorum.
sen de ne istediğini bilmiyorsun kanka niye hava yapıyon şimdi

FI0yL3CXMAUyjoR

yav bu a spordaki serkan denen herif neden bu kadar mal gibi konuşuyor, neden her boku ben bilirim havalarında bu herif

Bence Elmas son derece kötü başkanlık yapıyor, buna tamam ama abi çok duygusal bakanlar hariç herkes Terim gitsin diyordu. E şimdi Terim niye gitti Elmas istifa deniyor. Hayır genel portreden dolayı istifa dense ona kabul ama Terim sebebiyle gitsin demek biraz garip. Camianın kafa çok karışık gibi.

Burak yılmaz'ın da menajeriymiş isim benzerliği yoksa.

bunun görev tanımı nedir, scout ekibinin başına mı geçmiş
Dün Twitter Ses odasında Gs üyelerinden biri demişti.Burak Yılmaz hem Ogan Tarhan'ın isteğiyle hem de yabancı sınırından sonra geleceğini tahmin ediyorum demişti..

sen de ne istediğini bilmiyorsun kanka niye hava yapıyon şimdi
Nasil ne istedigimi bilmiyorum .Ben mac basliklarinda surekli hocayi elestiriyordun zaten.Ama sacma sapan elestiri yapan adamlara kiziyordum ayak tenisi cart tenisi curt tenisi.Hoca gitmis Yeni td gelmis ne yapalim simdi Hoca icin takimdan mi vazgecelim.

Ogan Tarhan iyi bir menajerdir bağlantıları iyidir sadece para yemekse niyetleri işimiz sıkıntılı ama hem para yiyip hem de iyi oyuncularda gelecekse napalim bir süre göz yumucaz takıma faydalı olsunlar da 12. Sıradayız başka bir hoca olsa 2 ay önce giderdi zaten gonderilmesinden çok gönderilme biçimini yanlış buluyorum hocanın

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt