Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.785
- 19.392
- 2.193
Sanırım Adnan Polat döneminde scout ekibinin başındaydı, yani öyle dedikleri gibi gökten zembille inen bir adam değilOgan Tarhan da daha once scout degil miydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım Adnan Polat döneminde scout ekibinin başındaydı, yani öyle dedikleri gibi gökten zembille inen bir adam değilOgan Tarhan da daha once scout degil miydi?
Heaa bizde calisti mi? Aklimdan cikmis. Ben normal scoutluk yapiyor saniyordum.Sanırım Adnan Polat döneminde scout ekibinin başındaydı, yani öyle dedikleri gibi gökten zembille inen bir adam değil
Diyene bakKonuda futbol proflari goruyorum
sen de ne istediğini bilmiyorsun kanka niye hava yapıyon şimdiBurak Elmas'a acidim Hocayi gondermeye Yuregi yok diye Gaza getirdiler adami simdide Hocayi nasil kovarsina geliyor is .Hocayi o kadar savunan ve seven biri olarak soyluyorum şunu.Şu ülkede yasayan insanlar hicbir zaman ne istedigini bilmedi bilemedi gitti.Millet oyle konusuyorki sanki liderken kovmuslar gibi.Bana kalasiya en azindan Avrupadaki maci oynayip gitmeliydi ama Giresun macindan sonra gonderilmesinede yanlis karar diyemiyorum.
Sanırım Adnan Polat döneminde scout ekibinin başındaydı, yani öyle dedikleri gibi gökten zembille inen bir adam değil
bu adam menajer dğl miydi yawOgan Tarhan da daha once scout degil miydi?
Fener geçmiş bizi harcama limitinde
Simdi menajer sanirim veya danismanbu adam menajer dğl miydi yaw
Yanlış hatırlamıyorsam serkan çalık ve barış özbeği bu getirmiştibu adam menajer dğl miydi yaw
Simdi menajer sanirim veya danisman
Yanlış hatırlamıyorsam serkan çalık ve barış özbeği bu getirmişti
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu ülkenin genel sorunu bu değil mi zaten, herkes her şeyi biliyor, her şeyi çok iyi biliyor.yav bu a spordaki serkan denen herif neden bu kadar mal gibi konuşuyor, neden her boku ben bilirim havalarında bu herif
adam bi cümle içinde hem fb hem gs hem bjkden hesap soruyor müthiş bi yetenekbu ülkenin genel sorunu bu değil mi zaten, herkes her şeyi biliyor, her şeyi çok iyi biliyor.
Dün Twitter Ses odasında Gs üyelerinden biri demişti.Burak Yılmaz hem Ogan Tarhan'ın isteğiyle hem de yabancı sınırından sonra geleceğini tahmin ediyorum demişti..Burak yılmaz'ın da menajeriymiş isim benzerliği yoksa.
bunun görev tanımı nedir, scout ekibinin başına mı geçmiş
Nasil ne istedigimi bilmiyorum .Ben mac basliklarinda surekli hocayi elestiriyordun zaten.Ama sacma sapan elestiri yapan adamlara kiziyordum ayak tenisi cart tenisi curt tenisi.Hoca gitmis Yeni td gelmis ne yapalim simdi Hoca icin takimdan mi vazgecelim.sen de ne istediğini bilmiyorsun kanka niye hava yapıyon şimdi
Dün Twitter Ses odasında Gs üyelerinden biri demişti.Burak Yılmaz hem Ogan Tarhan'ın isteğiyle hem de yabancı sınırından sonra geleceğini tahmin ediyorum demişti..