Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstat vikings dizisindeki odin'e benzettim seniHer şeyin düzelmesi için aramızdan bir kurban seçip kan akıtmamız gerekiyor. @Onur Kara seçildin kardeşim şeriatın kestiği parmak acımaz.
Yalnız bu iş Burakla bitmez Semih falan da gelir.Dün de Adem iddiası atıldı..burak gelsin laf etmem
Semih Adem falan bana biraz Fatih terim medyası pompalamasi gibi geliyorYalnız bu iş Burakla bitmez Semih falan da gelir.Dün de Adem iddiası atıldı..
Bu da gelecekse gelsin artık sanarsin bana larsson ljunberg geliyor kuzeyden
Yalnız bu iş Burakla bitmez Semih falan da gelir.Dün de Adem iddiası atıldı..
bence @Oğuzhan Omicron cuk oturur.
Mozart'ın bu videoyla bana katılmasını bekliyorum
En ukala olanlardan biri - epey bir rol yapıyor yorumlarında. Maskeli resimle chat odalarındaydım falan filan....yav bu a spordaki serkan denen herif neden bu kadar mal gibi konuşuyor, neden her boku ben bilirim havalarında bu herif
kendine dikkat etNasil ne istedigimi bilmiyorum .Ben mac basliklarinda surekli hocayi elestiriyordun zaten.Ama sacma sapan elestiri yapan adamlara kiziyordum ayak tenisi cart tenisi curt tenisi.Hoca gitmis Yeni td gelmis ne yapalim simdi Hoca icin takimdan mi vazgecelim.
3 asist yapar terimcilere kapak olurHaftasonu şak diye Assunçao'yu 11'de görebiliriz, beklerim.
3 asist yapar terimcilere kapak olur
Sen Yeni tdnin basarili olmasini istemiyor musun yoksakendine dikkat et
gözüm üstünde
Ayni dili konusuyorlar. Kendisinden faydalanmaya calisirsa sasirmam dedigin gibi.Haftasonu şak diye Assunçao'yu 11'de görebiliriz, beklerim.
keşke olsa ama gerçekler olmayacağına işaret ediyorSen Yeni tdnin basarili olmasini istemiyor musun yoksa
Tabii ki de etik değil kabul ediyorsa tüm menajerlik görevlerini bırakıp scout ekibinin başına gelsin. Mesela şeyi merak ediyorum şimdi Işıtan Gün ün istediği oldu büyük ihtimalle futbol şubesinin başına geçecektir ama bundan sonra ilk önceliği Galatasaray olacak mı ? Tüm zamanını Galatasaray için harcayacak mı ? Ben de bunu merak ediyorumYine de menejerlik yapan birinin takımın scout başına getirilmesi etik değil.
Gelecegi goremeyiz.Kimderdi Galatasaray uefadam gruptan lider cikacak ama ligde orta siralarin bile gerisinde kalcak ve Kupa 1.lig ekibine elenecek.keşke olsa ama gerçekler olmayacağına işaret ediyor