Burkay Altındall
Aslan Üye
Aynı değil de benzer diller İspanyolca ve PortekizceAyni dili konusuyorlar. Kendisinden faydalanmaya calisirsa sasirmam dedigin gibi.
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynı değil de benzer diller İspanyolca ve PortekizceAyni dili konusuyorlar. Kendisinden faydalanmaya calisirsa sasirmam dedigin gibi.
Onu kastettim zatenAynı değil de benzer diller İspanyolca ve Portekizce
marcao kerem felan sirf terim ile iyi diye yollanip anadoludan stoper arayisi nedir
Saat farki var (+2)Barcelona-İstanbul arası 6 saat sürüyor mu ya?
Torrent?gelmedi başka soru
10 numara almak gerek vitaminsiz Halile mi kalmış Galatasaray da 10 numara oynamak gol yok asist zaten yokDomenec Torrent söylendiği gibi bir 4-2-3-1 oynatıyorsa
KaleciGibi bişey görür müyüz acaba ?
Boey-Nelsson-Marcao-PvA
Berkan-Cicaldau
Morutan-Halil-Kerem
Mohamed
görmeyiz bu kadro hiç uygun değil bu adama, ben sabah yaptım olacak olan kadroyuDomenec Torrent söylendiği gibi bir 4-2-3-1 oynatıyorsa
Boey-Nelsson-Marcao-PvA
Berkan-Cicaldau
Morutan-Halil-Kerem
Mohamed
Ben sadece eldeki oyunculara göre yazdım, tabii bu adam gelince kendi oyununa göre oyuncular isteyecektir10 numara almak gerek vitaminsiz Halile mi kalmış Galatasaray da 10 numara oynamak gol yok asist zaten yok
İnsan Marvel'daki Odin'e benzetir. Teessüf ederimüstat vikings dizisindeki odin'e benzettim seni
Bence Morutan artık 10. mevkisinde oynar. Sonunda...Domenec Torrent söylendiği gibi bir 4-2-3-1 oynatıyorsa
Boey-Nelsson-Marcao-PvA
Berkan-Cicaldau
Morutan-Halil-Kerem
Mohamed
O ikisinin bildiği ve yapabildiği tek şey, transferi istenen adamları ucuz-pahalı demeden çekip almaktı ki Haldun Üstünel' in küsüp ayrılmasının sebebi de Stoch transferiydi; FB araya girip fiyat yükselince, Adnan Polat transferi onaylamadı diye!..Menejer deyince Cenk Ergün ve haldun ustunel den başkasını tanımam keşke bu adamları getirselerdi transfer işinin başına
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim tahminim Cicayi alır 10 oynatır arkasına iki iyi adam ister biri bildiğimiz 6 numara diğeri ofansif oyun kurucu Citydeki David Silva gibi zamanında oynayanBence Morutan artık 10. mevkisinde oynar. Sonunda...
Morutan'ı bende 10 numarada görmek istiyorum.Bence Morutan artık 10. mevkisinde oynar. Sonunda...