Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın açıklamarına rağmen transfer olacağını düşünüyorum.Hatta Torrent listesini bile vermiştir iletişimin geçmişine bakılırsa. bir hafta önce para yok diye açıklama yapıp,hoca gittikten sonra yapacağız dersen; hocaya mobbing yapıldığı iddia veya görüş değil itiraf edilmiş gerçek olurdu. Bunu yapamazdı.

bu takımla pas oynanmaz hata yapar

3lüye dönüp hızlı ve presli geçiş oyunu şart

genç dinamik takım sürekli basalım derim

gerekirse muhammede şişirelim ama gereksiz pas yapmayalım
Hangi oyun uygunsa o oynansin zaten.kerem,morutan gibi kanatta yetenekli adamlar var.kadromuz iyi ama eksik ve özgüveni 0 su an.

Ligin en kötü kalecileri şu an bizde. Mevcut kalecilerimizi ligdeki hiçbir takım yedek kaleci olarak bile istemez. Abdülkadir Sünger’i alın bari.

Ne o başarısızlığa tahammülü olmayan real madrid taraftarları belmasınızın açıklamalarından sonra karamsarlığa mı düştünüz bunlar iyi günleriniz hoca gazla oynatıyorduya hani bundan sonra gazda yok o keremler marcaolarda düşecek guardiolanın yardımcısıyla takılırsınız artık TFF zaten elini oğuşturuyor torrent savunur artık hakemler falan doğradığında hakkınızı
Renktaş en Fatih Terimci olan en Galatasarayli olmuyor Fatih Hoca bizim efsanemizdir yaşayan en büyük efsanedir ama TFF bizi doğruyorsa ceza üstüne ceza maçlarda katliam üstüne katliam yapıyorsa aklı selim olan herkes bilir ki bunun sebebi de Fatih Terimin kişisel sorunlaridir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

11 gibi
@Ünsal Vardar ile karşılamaya gidiyoruz
Fatih Terim MUTSUZ Sebebi Mustafa Cengiz | Webaslan MAKALE

Oyle yorumlar varki tansiyonum dustu okuyunca

La oglum hadi dunyadan bihabersiniz

Ligde yani basinda sametle kepaze olan adanayi teslim alip transfer yapmadan hem oyun hemde puan anlaminda takimi arsa cikaran bir montella ornegi varken

Transfere niye bel bagliyorsunuz bu kadar

Adam iyiyse zaten etkisini gosterir transfer yapilmadan,sanki her seyimiz tamamda bi transferimiz eksik

Bu kadro ok cok iyi degil ama kume dusme hattinda dolanacak bi kadroda degil

Adsnin sametli,tarikli,futbolu birakacak gokhan inlerli,kovdugumuz belhanda ve yunuslu kadrosu iyi ama bizimkimi kotu

İyiyse torrent once verim alsin bu kadrodan yazin transfer yapmayi oyle haketsin

Hangi oyun uygunsa o oynansin zaten.kerem,morutan gibi kanatta yetenekli adamlar var.kadromuz iyi ama eksik ve özgüveni 0 su an.

benim en büyük korkum oyuncularımızın iş ahlakı sınavından kalmaları

umarım hoca değişti diye hinlik yapmadan kendilerine ve formaya takılır şekilde bugüne kadar ettikleri gibi canla başla mücadele ederler

her şartta transfere ihtiyaç var yeni hoca gelmiş ne olacağını önce görecekmişiz falan ağır saçmalık yerli kaleci,ortasaha,kanat,forvet olarak minimum 4 transfer zaten olmazsa olmaz..
lig gitti biliyoruz önümüzdeki sene avrupaya gitmek için hedef koymak şart..

Ben Burak elmasın çoğu sözüne inanmiyorum özellikle transfer konusunda Morutani da asla almayacaktı Ali Dürüst gibi bir anlayışı var transfer konusunda

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayırlısı olsun renktaş. @Serhat Başbuğa 'nın dediği gibi FT'ye transfer yok, Torrent'e var gibi bir algı oluşmasın istemişte olabilir. Bilgi sızması vs. konusunda haklıydı, hiç değilse oraları temizlesin. Torrent neye göre getirilmiş anlamadım ama kaos işimize yarayacak gibi değil. Başarılı olsa da uğraştırmasa bizi. Sonra senede 3 td falan değiştiriyoruz. Başarısız olursa seneye Avrupasız bir takıma iyi td de getiremeyiz. İşimiz iş.

umarım hoca değişti diye hinlik yapmadan kendilerine ve formaya takılır şekilde bugüne kadar ettikleri gibi canla başla mücadele ederler
Bir kaçında (edit;kısa bir süre)bu etki olsa dahi bir kaçında da performans artışı bekliyorum. Sınavda kalan kendi kaybeder. Evlatçılık bitmiştir diye umuyorum zira.

Son düzenleme:

Ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Oyuncuların çoğunun kişisel hedefleri var çünkü. Avrupa ligi oynanacak vs.

Ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Oyuncuların çoğunun kişisel hedefleri var çünkü. Avrupa ligi oynanacak vs.

ben genel olarak oyuncularımızın mücadelesinden kötü oynasak da şüphe etmedim hiç

ama arda muslera ömer alparslan kısmen de marcaoya biraz daha dikkatli bakacağım yalan yok

bunların çoğu oynamayabilir de tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt