- 5 Eylül 2014
- 84.416
- 70.194
- 4.393
sınır varPep 3 - 4 tane oyuncu gondersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sınır varPep 3 - 4 tane oyuncu gondersin
şu çocuğu gönderse harika olur
![]()
Kayky - Oyuncu profili 2023
Kayky, 20, Brezilya ➤ Esporte Clube Bahia, 2022'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 11 Haz 2003, Rio de Janeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Gideceklersınır var
Gidecekler
vardır bi bildiğiBurak Elmas: "Torrent ile yardımcılık için görüştük ama gelişmeler sonrasında teknik direktör olması yönünde karar verdik"
Resmen Yardımcılık için düşünülen Adamı T.D. yaptık.
Yalan soyluyor cok net.Burak Elmas: "Torrent ile yardımcılık için görüştük ama gelişmeler sonrasında teknik direktör olması yönünde karar verdik"
Resmen Yardımcılık için düşünülen Adamı T.D. yaptık.
Yardımcılık dönemleri sonra ilk ciddi testi Brezilya da baş T.D. serüveni oldu. Orda'da böyle birşey oldu:vardır bi bildiği
yardımcı oyuncudan başrol olmaz diyorumYardımcılık dönemleri sonra ilk ciddi testi Brezilya da baş T.D. serüveni oldu. Orda'da böyle birşey oldu:
Ağustos 2020'nin başında Torrent, Brezilya Serie A'da Flamengo Rio de Janeiro'nun baş antrenörü oldu. Ancak burada, şampiyonluk rakipleri FC São Paulo ve Atlético Mineiro'ya karşı ağır yenilgiler nedeniyle sadece 3 ay sonra görevden alındı.
Buna ne diyorsun?
Hem yönetmen hem başrol ol hem senarist ol, yaninda figüranlarin olsun ama filmi ben cekmedim senaryoyu ben yazmadım deyardımcı oyuncudan başrol olmaz diyorum
Di Marzio’ya gore Ceide yaklasik 3 milyon euro karsiliginda Sassuolo’ya transfer oluyor, Morutan’in bonservisi ise bonuslar ile 5.7 milyon euro. Makul bonservis vermeyi ogrenemedik gitti.
allah ol der ve olur reis ben karışamamHem yönetmen hem başrol ol hem senarist ol, yaninda figüranlarin olsun ama filmi ben cekmedim senaryoyu ben yazmadım de
bu olur mu Unsal dostum!