Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadere bak kimler kiminle kadere bakBu ts parayı nereden buluyor
Son kursunlar da,biraz dote girer bu gidisleBu ts parayı nereden buluyor
Geçen biri Twitter'da paylaşmıştı.Sponsor sayıları ve gelirleri fazla diye.Bi de şampiyonluk için tüm riskleri göze alıp transfer yapıyolar..Bu ts parayı nereden buluyor
Seneye bankalar birliği antlaşması girince harcayacakları para yarı yarıya düşecek şimdiden gelecek senelerin takımını oluşturuyorlar gelecek senede çok harcama yapmazlar.Bu ts parayı nereden buluyor
Yalniz nelson ucuza geldi ben söyleyeyim nornalde 10'dan aşağı bırakmazdı klubu ama ekonomik sıkıntılarından dolay 7 ye bırakmışlar, şimdi bile 15 civari teklif varmış l.Umarim Nelsson ve Baris Alper transferlerinde yaptigi gibi oyunculara degerinden cok para vermez.
cund.com
İyidir Serg senden
Torrent şifaci bi adam galiba,umitlendim ve sürprizli duurmlar varİyidir Serg senden![]()
Ne olursa olsun izleyip göreceğiz benim istediğim tek şey disiplini sağlayıp bencillikleri bitirmesi gerekiyor ve 3. bölgede verkaç, duvar pası, dar alan üçgenleri görelim en azından bir oyun yapımız olsun bir de topu yavaş çevirmeyelim hızlı ve sert oynayalım maçı izlerken insanların uykusu gelmesin bu sezon adam gibi kazandığımız maç yok. Hatay maçında en azından sinyallerini versin de umutlanalım.Torrent konusunda kendimce sebeplerden ötürü ümitliyim.gokyuzu vs : ) böyle biseyi tahmin etmemistim.kulupla arasindaki etkilesimi ve bağı begendim.hayalleri gercege dönüştürebilme potansiyeli ve şifacı olması hoşuma gitti
Nasıl yani şifacıTorrent şifaci bi adam galiba,umitlendim ve sürprizli duurmlar var![]()
henuz kanserın tedavisi bulunmadıNasıl yani şifacı
İsmail'i tedavi edebilir mi
?Nasıl yani şifacı
İsmail'i tedavi edebilir mi