Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Terim’in sezon sonuna kadar kalması gerektiğini düşünüyordum, ancak Terim’i hayatta gönderemez denilen Elmas’ın, ilk başarısızlıkta Terim’i göndereceğini düşündüm hep.

Terim egosu ve inadı sebebiyle takımı bir türlü toparlayamadı, bedelini de ödedi.

Avrupa’da nereye kadar gidebileceğini göremediğimiz için üzüldüm.

A planı Türkiye’de çalışmadı, B planı hiçbir zaman olmadı, denemedi bile.

Çoğu oyuncumuzun performansının yükselmemesi hatta düşmesi, 4 senedir duran top organizasyonu yapamamamız gibi temel problemler de vardı.

Ama en çok, TFF’deki itlerin sevinmesine üzüldüm.

Burak Elmas döneminde futbolcular için ödenen bonservisler:

• Victor Nelsson: 7 milyon euro (Kopenhag)
  • Alexandru Cicaldau: 6.5 milyon euro (Craiova)
  • Berkan Kutlu: 4 milyon euro (Alanyaspor)
  • Olimpiu Morutan: 3.5 milyon euro (S.Bükreş)
  • Barış Alper Yılmaz: 2.1 milyon euro (Keçiörengücü)
  • Sacha Boey: 1.15 milyon euro (Rennes)
  • Halil Dervişoğlu: 1 milyon euro (Kiralama ücreti) (Brentford)
  • Gustavo Assunçao: 100 bin euro (Kiralama ücreti) (Famalicao)
  • Patrick van Aanholt: Bedelsiz (Maaşı 2,5 milyon euro)

Çok büyük paralar değil bir de maaşlarını hesapla bu 9 oyuncunun toplam yıllık maaşı bir falcao maaşından fazla değildir falcaodan aldığımız verim de ortada verimsizlik yani

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynı bonservisleri Dursun Özbek zamanında belhandalara feghoulilere maiconlara falan verdik hem de her birinin en aşağı 3-4 milyon Euro maaşları vardı ilerde satılma ihtimalleri de yoktu yani biz son kulüpleri olacaktık

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belli ki bu dönem kimsenin geleceği yok.
seneye sağlam takım kurulmalı
seneye şampiyon olmak zorundayız
hiç 4 sene ara vermedik uzun süredir
o yüzden kesenin ağzı açılmalı gerekirse
Cogu kisi öyle dusunuyor da. Bankalar birligi anlasmasi varken kesenin agzi baya dar olacak

Antrenman yayinlansinda bakalim bi napiyo

Yine sadece 5e 2 oynanirsa soverim

Başkan eleştiriliyor ama bu herifleri yazın satmaya çalışsan kesinlikle totalde karlı satarsın .. En azından mali olarak basarili

Torrent maçlarımızı izliyormuş . Sanırım iyice analiz yapmış. Bakalım inşallah hayırlısı ile başarılı olur.

Ben Terim’in sezon sonuna kadar kalması gerektiğini düşünüyordum, ancak Terim’i hayatta gönderemez denilen Elmas’ın, ilk başarısızlıkta Terim’i göndereceğini düşündüm hep.

Terim egosu ve inadı sebebiyle takımı bir türlü toparlayamadı, bedelini de ödedi.

Avrupa’da nereye kadar gidebileceğini göremediğimiz için üzüldüm.

A planı Türkiye’de çalışmadı, B planı hiçbir zaman olmadı, denemedi bile.

Çoğu oyuncumuzun performansının yükselmemesi hatta düşmesi, 4 senedir duran top organizasyonu yapamamamız gibi temel problemler de vardı.

Ama en çok, TFF’deki itlerin sevinmesine üzüldüm.

Hatırlarsan Trabzonspor maçında kontratak topu oynayıp rakibe oyun kurarken ön anda baskı yapmış ve inanılmaz afal atlatmıştık ancak bunu deplasmandaki Beşiktaş maçı dışında bir daha denemedik hep o uyuz yavaş oyun kuran Orjinal pas oyununa hiç benzemeyen şablonla gitmeye çalıştık hoca da bundan hep memnun oldu nedense.

Yani bir insan kendi takımının eksiklerini görüp işe yaramayan taktik anlayışta neden bu kadar çok ısrar eder hele Fatih Terim gibi maç içerisinde sürekli taktik değiştirme bilgi birikimine sahip birisi.

Avrupa’da farklı Türkiye’de farklı oyun anlayışına sahip oynadık. Resmen süper Lig’de bize karşı takımlar nasıl oynuyorsa biz de Avrupa’da aynı oyun şablonuyla oynayıp başarılı olduk.

Takımımız kontrata çok uygun bir takım olmasına rağmen hep rakip sahada topa hakim olmaya çalışan bol pas yapan ancak hücum setleri çok zayıf bir görüntü çizdik yedigimiz gollerin hepsi kontratakdan yada Kendi sağımızda oyun kurmaya çalışırken yapılan hatalardan geldi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aynen aynen aldığımız oyuncuları geldiği fiyattan daha fazlasına satarsın bu başarıdır . Aynen aynen bu burak elmasa yazar kötü olsaydı fatih terime yazılmıştı zaten

Merakla antrenman görüntülerini bekliyorum...

Eger ayak tenisi görürsem çıldıracağım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

hocamın istediği oyuncuları alın. Yoksa karışmayız.

Ben geçen sene malatya maçına başladığı 11 den sonra hocayı her bulunduğum ortamda en sert eleştirenlerden biriyim.Amacın sadece üzerine gelemeyecek takıma averaj golleri atabilmekken rezil bir 11 le başlamıştı.
Sonraki geçen her hafta takım hep kötüye gitti.Her maç sonrası takımın taktiksel yönlerini konuşmak varken hep sağa sola atışları tercih etti.Hele denizli macından sonra ergün pembe ye cevap vermesi bile çok saçmaydı.
Hoca kendisi bırakmayacaktı.Çünkü bıraktiktan sonra ne arkasından koşacak bir milli takım ne de Galatasaray olmayacaktı.Oda biliyordu.Yoksa çoktan bırakırdi hoca.Sıradan bir klüpte çalıştıŕmaz zaten.
Ama herseye rağmen bırakması kararını hep isteyen ve artık olmadıgını defalarca söylemem rağmen inanın çok üzuldüm.
İşte Fatih terim bizim için bu.Harbiden eski sevgili ne onunla oluyor ne onsuz.Allah yolunu açık etsin hocanın.Keşke biraz kendini çagımız futboluna uyarlayıp geliştirebilseydi.

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt