Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ts parayı nereden buluyor
Ligin ilk 4 sırasına bakınca anlaşılabiliyor.

2022-01-12 (5).webp

dün gece uzun uzun YouTube da torrentin taktik istatistiklerini falan inceledim bence bizim oyuncu yapısı için doğru bir hoca benim gördüğüm hücum ağırlıklı değilde topa sahip olmayı benimseyen pas yapmayı seven bir yapısı var en önemliside izlediğim hiç bir videosunda geri pas görmedim yan pas görmedim oyun şablonu dikine tek paslarla genelde ve bol bol ceza sahası dışından orta kesiyordu oynattığı takım morutan ve cicaldau yıldız oyuncusu olur bu hocanın ama mutlaka gedson olmuyorsa bile elneny gibi biri lazım orta sahaya kaleci de şart oğlu şart ayriyetten bence Mancini ve tudordan sonra seyir zevki yüksek bir takım olucaz

Torrent gelmeden adamın sosyal medya hesabını linç eden bizden değildir. Burada herkes için Fatih hoca efsanedir ve kalbimizde hep böyle kalacak. Ancak cahilce orta okul bebesi gibi klavye delikanlılığı adı altında bu adama , daha göreve başlamadan saldırmak kabul edilemez. Takıma zarar verir bu durum .

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Domenec oyununu oynatmak icin hem 6 hem 8 numara alinmali gibi duruyor ama muhtemelen daha farkli tipte oyuncular isteyebilir

Torrentin flamengo başındayken incelenmiş analiz

Hatırlarsan Trabzonspor maçında kontratak topu oynayıp rakibe oyun kurarken ön anda baskı yapmış ve inanılmaz afal atlatmıştık ancak bunu deplasmandaki Beşiktaş maçı dışında bir daha denemedik hep o uyuz yavaş oyun kuran Orjinal pas oyununa hiç benzemeyen şablonla gitmeye çalıştık hoca da bundan hep memnun oldu nedense.

Yani bir insan kendi takımının eksiklerini görüp işe yaramayan taktik anlayışta neden bu kadar çok ısrar eder hele Fatih Terim gibi maç içerisinde sürekli taktik değiştirme bilgi birikimine sahip birisi.

Avrupa’da farklı Türkiye’de farklı oyun anlayışına sahip oynadık. Resmen süper Lig’de bize karşı takımlar nasıl oynuyorsa biz de Avrupa’da aynı oyun şablonuyla oynayıp başarılı olduk.

Takımımız kontrata çok uygun bir takım olmasına rağmen hep rakip sahada topa hakim olmaya çalışan bol pas yapan ancak hücum setleri çok zayıf bir görüntü çizdik yedigimiz gollerin hepsi kontratakdan yada Kendi sağımızda oyun kurmaya çalışırken yapılan hatalardan geldi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaslar, Avrupa'da 1 mac haric, oyle ahim sahim oynamadik. Dengeli oynadik o kadar. Lazio yu tamamen sansa tendik istanbulda. Yoksa berabere bitiyordu. Dengeli , dikkatli, konsantrasyonu yuksek oynadik. Avrupa da ezen Galatasarayi hepimiz biliyoruz. Bu takim o takim degil. Cok eksigi var. ( onlarca transfere ragmen)

Torrent sonrası yine gözde oyuncumuz Marcao olacak sanırım.Piyasa olarak katkısı daha çok olur umarım.

Tüm takımdan daha fazla iq'ya sahip bir stoperimiz olmasına da sevinelim mi üzülelim mi bilemedim.

Marcao Fatih hocanin içerdeki fedaisi olmaz da oynamak isterse torrentin en iyi oyuncusu olur derin olmasa da bir inceleme yaptım savunmayı önde kuran bir hoca stoperlerle geriden oyun kuruyor bu oyun Fatih hocanın da hayal ettiği oyun marcaoya çok uygun ama orta sahaya mutlaka takviye yapılmalı 6 kesin onun yanında 8 veya 10 alınmalı birisi Cica olur Berkan kulübeye sınırdan dolayı yerli bir kaleci ve yerli bek şart yoksa iş halile kalır eğer olursa Ogan Tarhan etkisiyle sınırdan dolayı forvete Burak Yılmaz da çok iyi olur golculugu hala var adamın yaşına rağmen Fransa Ligi'nde direk oynuyor ama yarım sezonu var diye biliyorum Lille de

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Torrent sonrası yine gözde oyuncumuz Marcao olacak sanırım.Piyasa olarak katkısı daha çok olur umarım.

Tüm takımdan daha fazla iq'ya sahip bir stoperimiz olmasına da sevinelim mi üzülelim mi bilemedim.
nokta transferlerle çok iyi takım olabiliriz de o nokta atışı yapabilecek gücümüz var mı göreceğiz.

Domenct Hoca rezil mi eder vezir mi eder bilmiyorum. Ama en çok genç oyunculara bakışını merak ediyorum. Mesela forvetler bu kadar kötüyken Eren Aydın’ı takıma alacak mı.? Bartuğ sözleşme imzalamıyor gitti gözü ile bakıyorum ona bişey yapamaz zaten. Mesela U19 da stoper de Mehmet Arslanboğa var takıma monte edecek mi.?

Bu takıma orta saha transferi yapılmazsa isterse Pep gelsin 2 ileri 1 geri yaparız en fazla, kaldı ki uefa son 16 için elzem transfer hamlelerini imkansızlıktan !! yapamayacağını söyleyen bir başkanın o koltukta oturmasının da bir manası yok...

Gedson her ne kadar iyi hatırlansada şu an zaten soru işareti (oynadığı süre + baba Terim'in olmayışı)

ama bir 6 numara değil... bize çok NET ve biraz hava topuda kesen 6 lazım. Fernando'dan beri o bölgemiz pert. (Hadi çok çok az Ndiaye vardı ilk sezonunda hakkını yemiyeyim)

Bu takıma orta saha transferi yapılmazsa isterse Pep gelsin 2 ileri 1 geri yaparız en fazla, kaldı ki uefa son 16 için elzem transfer hamlelerini imkansızlıktan !! yapamayacağını söyleyen bir başkanın o koltukta oturmasının da bir manası yok...
baskani zerre sevmem ama euro 16 olmus bu sartlarda en fazla Adem Büyük gelir rdas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt