Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye canli antrenman yok,biraz da olsa heycan duyduğumuz bi hocayi neden göremiyoruz

Terim için gelecekse gelmesin zaten. Galatasaray için gelecek daha çok kazanacağı için gelecek. Terim nesi oluyor bunun. ok mu atıyor Terim bunlara
Aga adam instagramdan veda etmis fatih hocaya. Kendisi benficada oldugu halde hocaya tsk etmis. Demekki bayagi seviyormus hocayi. Fatih hoca ne yapmis bilemem

Sen de bi bak Sergi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok ama cok eksik bi karakter analizi yapmis sadece.ben dun adamin progres,solar return haritasini çıkarıp Gsla iliski haritasina baktım. Günesi ve merkuru yengecte diye icine kapanik oyle mi?sezen aksu da yengec burcu ve icine kapanık o zaman.adamin ayi yay burcunda,hedefleri hep büyük, dogdugu yer disinda yerlere gidip hayaller gerçekleştirmek,dunyayi dolasma ve tanima arzusu icinde biri.mars ikizlerde analitik zeka verir.balik burcu etkisi tasimis,duygusal zekasi da yuksek biri.guardiola nereye gel dese gitmis biri nasil icine kapanık ve ezik olabiliyor?dogru demis 2022 zor bi sene ama kadinlar acisindan zor bi sene yasayacak.sportif etkilerini gece söyledim zaten.30 nisandaki tutulmadan kare yiyor saturnu ve kuzeyaydugumu.otoriter insanlarla catisabilir ama zor bi dönemeci de iyi atlatabilir,hayal kirikliklarida yasayacak ama genel olarak olumlu bakiyorum kisisel manada.futbol harici yorumum bu

1642000266220.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt