- 5 Eylül 2014
- 84.452
- 70.237
- 4.393
bu oyunları yemeyizO ben değilim olum gözün kör mü senin![]()
@Kolpa Kemal Kürek
@Doruk Ata TANRIVERDİ
ilgilenelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu oyunları yemeyizO ben değilim olum gözün kör mü senin![]()
K K K kolpaaaa şovvvv
benle ne ilgisi var abemK K K kolpaaaa şovvvv
arada kaynamissin iste sal gitsin özele gel Doruk servise servis doruka biniyorbenle ne ilgisi var abem
evet değilO ben değilim olum gözün kör mü senin![]()
Kanka ismini değiş çok benziyoz yav sıkıntıevet değil![]()
gönderilecekler ekibine eder şu saatten sonradomenec ardayı ekibine dahil etmeli
aldığım duyuma göre yönetim klüpteki terimcileri tasfiye ettikten sonra forumdaki terimcilerin peşine düşecekmişBaşkan doğru olanı yapıyor personele dahi yenilenme şart aile şirketi gibi kulüp olmaz bu değişim sezon başı yapılsa daha iyiydi
Yalvarırım noktalama kullanın, ilk okuduğumda nutkum tutuldu.Transfer mutlaka olmalı hem de en az 5 tane yerli kaleci
@Onur Kara Artık nokta, virgül falan kullanacazYalvarırım noktalama kullanın, ilk okuduğumda nutkum tutuldu.
Muhteşem bir hakem tff transfer etmeli.
Size mecburi zaten. Burayı muassır forum seviyesine çıkaracağız.@Onur Kara Artık nokta, virgül falan kullanacaz![]()
Büfemde ne güzel takılırken başımı yakmıştın o zaman da yanındaydım şimdi de yanındayım..Size mecburi zaten. Burayı muassır forum seviyesine çıkaracağız.
Böyle tam adres veremem de sayın amirim Taksimin orta yerinde büfesi var Murat'ın.Büfemde ne güzel takılırken başımı yakmıştın o zaman da yanındaydım şimdi de yanındayım..
![]()