Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğan alemdari alırsak oynatamayiz ki şuan. Bize gelirse 3. Takımı oluyoruz bir sezonda bir oyuncu en fazla 2 takimda oynayabilir. Dogan hem kayseride ligde forma giydi hem de rennes de kupa maçında oynadi o yüzden imkansiz transferi şuan.
oynasa bile yapılmaz böyle takas.. mohammedin potansiyeli daha fazla.

Okan olmuyorsa Batuhan mi geri gelse acaba? Sofascoreda 1. lig kalecilerin ortalama puanina baktim. Batuhan 4. sirada. Ama mac basi kurtaris'da diger üc kaleci mac basi 2,9-3,1 arasi kurtaris yapiyormus. Batuhan 4,5 kere. Önündekiler rakibe herhalde gelin vurun kaleye diyorlar.
Gayet iyi kaleci bugün ben de anlatıyodum da meğer kiralık değil satılık gitmiş

rica etsem golcü alabilir miyiz acaba imanımız gevriyor gol atmak için

Pısırık demem tam da o zaten. Mental olarak sıkıntılı ve özgüveni yok bu çocuğun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anladım sorumluluk almıyor diyorsun yani

Bize orta sahada gerçekten sorumluk alacak takımın gizli kaptanlığını yapacak bir figür lazım

Şimdi Gedson transfer edilecek de Domenec Torrent mi istemeyecek ? Bu nasıl bahane ? Aynen adam gizli bir Taylan hayranıymış ve ManCity den ayrıldığından beri Taylan analizleri yapıyormuş Gedson u istemem bana Taylan yeter demiş bir de antrenmanda yanında Aytaç ı görünce Floryadan Allah Allah nidaları yükselmiş 😄

Nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın, Floryada kayıp 15-20k civarı forma ve çeşitli ürünlerin olduğu haberleri dolanıyor.

Nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın, Floryada kayıp 15-20k civarı forma ve çeşitli ürünlerin olduğu haberleri dolanıyor.

15 20.000 sayı mı yoksa değeri mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt