Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
Işıtan kolpalıyor olabilirNet sıkıyo, bu yönetim bunlara zırnık haber vermez daha

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Işıtan kolpalıyor olabilirNet sıkıyo, bu yönetim bunlara zırnık haber vermez daha

oynasa bile yapılmaz böyle takas.. mohammedin potansiyeli daha fazla.Doğan alemdari alırsak oynatamayiz ki şuan. Bize gelirse 3. Takımı oluyoruz bir sezonda bir oyuncu en fazla 2 takimda oynayabilir. Dogan hem kayseride ligde forma giydi hem de rennes de kupa maçında oynadi o yüzden imkansiz transferi şuan.
galasevgisi ne alemde
Gayet iyi kaleci bugün ben de anlatıyodum da meğer kiralık değil satılık gitmişOkan olmuyorsa Batuhan mi geri gelse acaba? Sofascoreda 1. lig kalecilerin ortalama puanina baktim. Batuhan 4. sirada. Ama mac basi kurtaris'da diger üc kaleci mac basi 2,9-3,1 arasi kurtaris yapiyormus. Batuhan 4,5 kere. Önündekiler rakibe herhalde gelin vurun kaleye diyorlar.
Getirin varsa böyle bir şey. Torrent'e başlatmayın.
Galasevgisi kovuldu yagalasevgisi ne alemde
Pısırık demem tam da o zaten. Mental olarak sıkıntılı ve özgüveni yok bu çocuğun.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gayet iyi kaleci bugün ben de anlatıyodum da meğer kiralık değil satılık gitmiş
Ben ikna olmuştum Keramettin ve Hayri TFF öyle diyor dediler yetkili gibi duruyorlarGazeteler kiralik diyor. Login • Instagram Kendiside orda Galatasaray/Menemenspor yazmis.
sporgundemi.net
Nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın, Floryada kayıp 15-20k civarı forma ve çeşitli ürünlerin olduğu haberleri dolanıyor.