Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forma olayı gerçekmiş, şuanki yönetim 7 aydır araştırıyormuş olayı. Yakında açıklama gelecekmiş.

Galatasaray yönetimi "Türkiye'ye döner misin" diye Trezeguet'e haber gönderdi. Anlaşma sağlanırsa kulüpler pazarlığıa başlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim daha sonra transfer için kaynak yaratmaya çalışacak.

Galatasaray yönetimi "Türkiye'ye döner misin" diye Trezeguet'e haber gönderdi. Anlaşma sağlanırsa kulüpler pazarlığıa başlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim daha sonra transfer için kaynak yaratmaya çalışacak.

Bu planda ilerlersek 3 yılı bulur gelmesi.

hoca değişti ama hala aynı transfer söylentileri çıkıyor
vilhena ismi de yaz transferinde gündeme gelmişti.
ya hepsi yalan ya da bizde işler tamamen menajerlerin önerileri üzerinden dönüyor

Daha erken acele etmesinler

Hiç kalmasına gerek yok yerli sınırı var ve takımınin savunma lideri olan solak stoperi alıyorsun herkes bunu anlayisla karşılar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dediğim gibi bence de iyi bir fiyata satmak lazım piyasası tavanken. Ama bu geçişler potansiyelini yansıtamamasına neden oluyor. Marcao başka seviyede çünkü.

Bu hep böyledir yetenekli oyuncu yıldız oyuncu gittiğinde yerine gelen hep onunla karşılaştırılır o yüzden verdiği katkı hep tartışılır. Real’de Ronaldo dan sonra böyle Sneijder’den sonra da böyleydi. Belhanda değil başka biri de gelse aynı süreç yaşayacaktı maalesef. Bizim ülkede çok daha zor

Bazen ihanet de gereklidir yeğen,daha iyi bir yere varmak icin.Yolda beraber yürüdüklerin degismelidir bazen,ayaklar ayni sesi cikarmiyor,ayni izi birakmiyorsa ....Ayrilmalidir yollar yeğen 🧙‍♂️

Bu arada Fenerbahçe biraz iyi yönetilse Yusuf Erdoğan ve Trezeguet çözüp güzel bir yapılanmaya gidebilirdi Visca falan kovalayacağına. İkisi de ligte her takıma net katkı sağlayacak isimler bence

forma çalınma iddiasıyla ilgili gs sözlük'te gördüğüm bir entry

vahap tanrıverdi başlığına yazılmış.

galatasaray mağazacılık a.ş'den sorumlu kişi. burak elmas yönetimiyle beraber göreve gelmiştir. şu anda twitter spaces kanalında gsstore mağazacılık'ta ve florya'da bahsedildiği gibi geçmişten gelen bir yolsuzluk olmadığını ve bu iddiaların nereden çıktığını anlamadığını söylüyor. konuyla ilgili başkan burak elmas'a da bilgi vermiş ve yönetim olarak bir açıklama yapacaklarmış. bahsedilen ürünler ise futbolculara verilen ve futbolcuların çevresine iyi niyetle verdiği ürünlermiş. ve bu ürünleri de futbolculardan alan bazı isimler sosyal medyada satıyormuş. bunu tespit ettiklerinde de oyuncuları uyarmışlar.

geçmiş envanterle ilgili de çalışmalarını tamamlamışlar ve bununla ilgili bir rapor sunacaklarmış.

ayrıca kendisi galatasaray mağazacılığın fenerbahçe'den 2, beşiktaş'tan ise 3 kast daha fazla ciro elde ettiğini dile getirdi.

14 Ocak 2022 00:21 ~ 00:29 · pera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt