Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
Enteresan değil gelecek vaadediyor çocukbu sene ligde 7 maçta toplam 64 dakika oynamış
alanya için enteresan bir transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enteresan değil gelecek vaadediyor çocukbu sene ligde 7 maçta toplam 64 dakika oynamış
alanya için enteresan bir transfer
guardiola kankasına güzellik yapıp 1.5 sene kiralasın yeter..
Hiç kalmasına gerek yok yerli sınırı var ve takımınin savunma lideri olan solak stoperi alıyorsun herkes bunu anlayisla karşılarBence de bayağı iyi oyuncu ama Marcao gittikten sonra direkt bu adamı alırsak baskı altında kalır.
Kuş yuvası saçlarıyla miEnteresan değil gelecek vaadediyor çocuk
Galatasaray yönetimi "Türkiye'ye döner misin" diye Trezeguet'e haber gönderdi. Anlaşma sağlanırsa kulüpler pazarlığıa başlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim daha sonra transfer için kaynak yaratmaya çalışacak.
hoca değişti ama hala aynı transfer söylentileri çıkıyorGalatasaray yönetimi "Türkiye'ye döner misin" diye Trezeguet'e haber gönderdi. Anlaşma sağlanırsa kulüpler pazarlığıa başlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim daha sonra transfer için kaynak yaratmaya çalışacak.
Daha erken acele etmesinlerGalatasaray yönetimi "Türkiye'ye döner misin" diye Trezeguet'e haber gönderdi. Anlaşma sağlanırsa kulüpler pazarlığıa başlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim daha sonra transfer için kaynak yaratmaya çalışacak.
Dediğim gibi bence de iyi bir fiyata satmak lazım piyasası tavanken. Ama bu geçişler potansiyelini yansıtamamasına neden oluyor. Marcao başka seviyede çünkü.Hiç kalmasına gerek yok yerli sınırı var ve takımınin savunma lideri olan solak stoperi alıyorsun herkes bunu anlayisla karşılar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkan sol bek oynayabilir mi senceHiç kalmasına gerek yok yerli sınırı var ve takımınin savunma lideri olan solak stoperi alıyorsun herkes bunu anlayisla karşılar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkan o ayakla stoper ya da altı numaradan başka hiçbişey oynamamalıBerkan sol bek oynayabilir mi sence
TAYLAN?Kerem o halde ya da ömer
galatasaray mağazacılık a.ş'den sorumlu kişi. burak elmas yönetimiyle beraber göreve gelmiştir. şu anda twitter spaces kanalında gsstore mağazacılık'ta ve florya'da bahsedildiği gibi geçmişten gelen bir yolsuzluk olmadığını ve bu iddiaların nereden çıktığını anlamadığını söylüyor. konuyla ilgili başkan burak elmas'a da bilgi vermiş ve yönetim olarak bir açıklama yapacaklarmış. bahsedilen ürünler ise futbolculara verilen ve futbolcuların çevresine iyi niyetle verdiği ürünlermiş. ve bu ürünleri de futbolculardan alan bazı isimler sosyal medyada satıyormuş. bunu tespit ettiklerinde de oyuncuları uyarmışlar.
geçmiş envanterle ilgili de çalışmalarını tamamlamışlar ve bununla ilgili bir rapor sunacaklarmış.
ayrıca kendisi galatasaray mağazacılığın fenerbahçe'den 2, beşiktaş'tan ise 3 kast daha fazla ciro elde ettiğini dile getirdi.
14 Ocak 2022 00:21 ~ 00:29 · pera