Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alinin başaramadığını bu kafayla giderse elmas başaracak. Torentin gelmesinin tek iyi yanı fatih hocanın gitmesi.Buarada takım bu sene gerçekten kötü. Yıldız adayı diye 3 topçuya cicaldu hayaletine,morutan dengesizine ve nelson denen dümdüz stopere toplam 20 milyon gömen fatih terim 100 de 100 suçludur ama bu torent bu sene takımı kümede tutsun yeter bence

ben de gs sözlük'te aynı içeriğin yazılı olduğu bir entry gördüm. o yazar da yayını dinleyip aktarmış

eğer durum böyle ise neden ortalığı velveleye verdiler

eğer değilse neden gerçekleri saklıyoruz

garip işler
Mehmet Özcan haberiydi. Mert ve Fahri olsam Haluk Yürekli ve bir tane twitter hesabı var, ona dava açardım. Yalansa adilik.

Mehmet Özcan haberiydi. Mert ve Fahri olsam Haluk Yürekli ve bir tane twitter hesabı var, ona dava açardım. Yalansa adilik.

dransfer haberi var mi ahbert, vilehena can atiyor gelmesi icin diyorlar.

Gedson - Vilhena nasil orta saha olur sence? Ozaman Berkan ve Cicaldauya yer kalmiyor.

@Enes Dalmış

Babel feghouli arda ömer bayram yollanmali, torrent ins.süre vermez bu isimlere

bu trabzon nereden buluyor transferler için kaynağı

bu herifler önceki yıllarda da sürekli alıp gönderiyorlardı

ben de gs sözlük'te aynı içeriğin yazılı olduğu bir entry gördüm. o yazar da yayını dinleyip aktarmış

eğer durum böyle ise neden ortalığı velveleye verdiler

eğer değilse neden gerçekleri saklıyoruz

garip işler
Florya üzerinde çete yapılanması doğru çıkmış, ama daha küçük çaplı oyuncular üstünden dönüyormuş olaylar.

Mesela oyunculara 3 forma veriyorlar maç başı onun 2 tanesi kayboluyormuş. Cengiz zamanında o oyuncu forma kontenjanı 2’ye düşürülmüş, olayın önüne geçmek için.

Florya üzerinde çete yapılanması doğru çıkmış, ama daha küçük çaplı oyuncular üstünden dönüyormuş olaylar.

Mesela oyunculara 3 forma veriyorlar maç başı onun 2 tanesi kayboluyormuş. Cengiz zamanında o oyuncu forma kontenjanı 2’ye düşürülmüş, olayın önüne geçmek için.
ben yayını dinlemedim, yazılı olarak aktaranlardan gördüm. yayında oyunculardan bu forma ve ekipmanların istendiğini, onların da iyi niyet göstererek verdiği söylemişler.
ancak daha sonra yönetim bunların internet üzerinden satışa çıkarıldığını görünce engel getirmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt