Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.269
- 5.003
Aynı b.kTerim gitsin diye takının başarısız olmasını isteyenler neydi üstat?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı b.kTerim gitsin diye takının başarısız olmasını isteyenler neydi üstat?
temiz gibi
Oynar bence orta çalışsın onu geliştirsin geri kalan fiziksel ve bek için savunma-hucum gidiş gelişi her türlü yeterli olurBerkan sol bek oynayabilir mi sence
O çocuk iyi topçu olacak, bedavaya yolladık diye dövünecezKuş yuvası saçlarıyla mi
Mehmet Özcan haberiydi. Mert ve Fahri olsam Haluk Yürekli ve bir tane twitter hesabı var, ona dava açardım. Yalansa adilik.ben de gs sözlük'te aynı içeriğin yazılı olduğu bir entry gördüm. o yazar da yayını dinleyip aktarmış
eğer durum böyle ise neden ortalığı velveleye verdiler
eğer değilse neden gerçekleri saklıyoruz
garip işler
Mehmet Özcan haberiydi. Mert ve Fahri olsam Haluk Yürekli ve bir tane twitter hesabı var, ona dava açardım. Yalansa adilik.
Yeter!!!
demek ki hocayla arası iyi biri..arda ve ömer akla geliyor.Gökhan Dinç: "Bu konuşmaları yapan oyuncunun kim olduğunu öğrenseniz, yıkılırsınız."
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu trabzon nereden buluyor transferler için kaynağı
bu herifler önceki yıllarda da sürekli alıp gönderiyorlardı
Bak hâlâ Trabzon diyor yabu trabzon nereden buluyor transferler için kaynağı
bu herifler önceki yıllarda da sürekli alıp gönderiyorlardı
Rezalet işler dönüyor, oyuncular kumpas kurmuş adeta.
Arda mı acaba? Olsa şaşırmam gerçi.Gökhan Dinç: "Bu konuşmaları yapan oyuncunun kim olduğunu öğrenseniz, yıkılırsınız."
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Florya üzerinde çete yapılanması doğru çıkmış, ama daha küçük çaplı oyuncular üstünden dönüyormuş olaylar.ben de gs sözlük'te aynı içeriğin yazılı olduğu bir entry gördüm. o yazar da yayını dinleyip aktarmış
eğer durum böyle ise neden ortalığı velveleye verdiler
eğer değilse neden gerçekleri saklıyoruz
garip işler
ben yayını dinlemedim, yazılı olarak aktaranlardan gördüm. yayında oyunculardan bu forma ve ekipmanların istendiğini, onların da iyi niyet göstererek verdiği söylemişler.Florya üzerinde çete yapılanması doğru çıkmış, ama daha küçük çaplı oyuncular üstünden dönüyormuş olaylar.
Mesela oyunculara 3 forma veriyorlar maç başı onun 2 tanesi kayboluyormuş. Cengiz zamanında o oyuncu forma kontenjanı 2’ye düşürülmüş, olayın önüne geçmek için.