Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tercüman 1 aydir torrent ile kontakt halindeymis. Net icerden bilgi dedi ugur simdi

1,30 saattir bu gerzekleri dinliyorum, Pep Guardiola ile Fatih Terim'i kıyasladılar. Pep Galatasaraya gelse, Fatih Terim Cİty'e gitse, Terim CLyi her sene alır ama Guardiola küme düşürür dediler. Bu sapıklar içinde kimler kimler yok :asd: Levent Tüzemeninden bir sürü gazetecisine. İşin komiği, Emre Tilev, Fatih Terimle Guardiolayı mı kıyaslıyorsunuz yoksa şaka mı yapıyorsunuz dedikten sonra bu muhabbetler döndü

1,30 saattir bu gerzekleri dinliyorum, Pep Guardiola ile Fatih Terim'i kıyasladılar. Pep Galatasaraya gelse, Fatih Terim Cİty'e gitse, Terim CLyi her sene alır ama Guardiola küme düşürür dediler. Bu sapıklar içinde kimler kimler yok :asd: Levent Tüzemeninden bir sürü gazetecisine. İşin komiği, Emre Tilev, Fatih Terimle Guardiolayı mı kıyaslıyorsunuz yoksa şaka mı yapıyorsunuz dedikten sonra bu muhabbetler döndü
Aynisini bende dinliyorum. Ilk basta ural felan vardi yönetim kurulundan. Yönetimde birbirine girmis terim yollandi diye

Galatasaray YK Üyesi Ural Aküzüm:

"Bu karardan hepimiz mutsuzuz. Siz de mutsuzsunuz, biz de mutsuzuz."

Aynisini bende dinliyorum. Ilk basta ural felan vardi yönetim kurulundan. Yönetimde birbirine girmis terim yollandi diye

Galatasaray YK Üyesi Ural Aküzüm:

"Bu karardan hepimiz mutsuzuz. Siz de mutsuzsunuz, biz de mutsuzuz."
o kısmın hatrına dinledim zaten. 34aries dedikleri Bülent kim? Gelen herkes bir saygı gösteriyor ilginç bir şekilde. CEO Hande de dinliyormuş.

Fotottarena nin dediklerini dinlemek isteyen

Büyük sictik lan.
Hatay macina Isitan + O Menajer mi hazirliyor takimi simdi?
O YK üyesi Isitan hazirliyormus dedi (vahap)

Vahap tanriverdi Hatay macina Isitan hazirlior takimi dedi.

Hollnda basininda terimin gidisini Ogünmüydü menajerin isimi 8 haftadir Kadrooara karismaya calismaya calistigina baglamis.

Simdi daha rahatmis eli xdd

ya hadi abi torrent hocam hataya sapliyacak

2 ay önce milli ara vardı işte. B planları üzerine çalışmaya başlamışlar o zamandan takım kötü devam ederse diye. O milli aradan sonra 11 maçta 2 galibiyetimiz var. Yönetimi planlı programlıca vazifelerini yerine getirdiği için kutlarım.

Bu arada sonunda mal gibi bekleri 30 metre ileri koşturmazsak memnun olurum ben de. Şu manyak tercümanı da tutalım birkaç şekilci taraftar için hocamızın adaptasyon sürecinin içine sıçmayalım.

Harbiden 2 yönetici konustu ceo hande orda, elmas net odadadir

Biri kötü gidiyorsa işler daha da kötüye gidebilir planı oluşturmaktan daha doğal ne olabilir anlamadım.

Şimdi gönderdiler diye annesine söven bir zihniyet var başkanın . Bu sefer 2 ay önceden hocayı yemeyi planlamışsınız diye çıldıracaklardı.

Kimseyi getirmese Ali Koç gibi plansız iş yapsa daha kötü.

Yalnız Işıtan biraz fazla çamura bulanıyor gibi geliyor o kötü oldu. Kendi menajer tayfasının kucağına oturacakmışız gibi. Burak Elmas’ın aklına nerden gelsin yoksa Torrent durduk yere.

Vahap tanriverdi Hatay macina Isitan hazirlior takimi dedi.

Hollnda basininda terimin gidisini Ogünmüydü menajerin isimi 8 haftadir Kadrooara karismaya calismaya calistigina baglamis.

Simdi daha rahatmis eli xdd

Hollanda basınına konuşan Fortuna Sittard’ın eski hocası. Vakti zamanında 8 hafta peşpeşe Ogan Tarhan ve Işıtan Gün kadrolara karıştıktan sonra ayrılmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt