- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.365
- 4.588
Merkezden cok gol yiyorsak transfer lazim yani. Ama alinmiyor xf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent Tüzemeninden bir sürü gazetecisine. İşin komiği, Emre Tilev, Fatih Terimle Guardiolayı mı kıyaslıyorsunuz yoksa şaka mı yapıyorsunuz dedikten sonra bu muhabbetler döndüAynisini bende dinliyorum. Ilk basta ural felan vardi yönetim kurulundan. Yönetimde birbirine girmis terim yollandi diye1,30 saattir bu gerzekleri dinliyorum, Pep Guardiola ile Fatih Terim'i kıyasladılar. Pep Galatasaraya gelse, Fatih Terim Cİty'e gitse, Terim CLyi her sene alır ama Guardiola küme düşürür dediler. Bu sapıklar içinde kimler kimler yokLevent Tüzemeninden bir sürü gazetecisine. İşin komiği, Emre Tilev, Fatih Terimle Guardiolayı mı kıyaslıyorsunuz yoksa şaka mı yapıyorsunuz dedikten sonra bu muhabbetler döndü
o kısmın hatrına dinledim zaten. 34aries dedikleri Bülent kim? Gelen herkes bir saygı gösteriyor ilginç bir şekilde. CEO Hande de dinliyormuş.Aynisini bende dinliyorum. Ilk basta ural felan vardi yönetim kurulundan. Yönetimde birbirine girmis terim yollandi diye
Galatasaray YK Üyesi Ural Aküzüm:
"Bu karardan hepimiz mutsuzuz. Siz de mutsuzsunuz, biz de mutsuzuz."
Aries üye. Cuneyt gibi. Önemli üyelerdeno kısmın hatrına dinledim zaten. 34aries dedikleri Bülent kim? Gelen herkes bir saygı gösteriyor ilginç bir şekilde. CEO Hande de dinliyormuş.
nEBüyük sictik lan.
Hatay macina Isitan + O Menajer mi hazirliyor takimi simdi?
O YK üyesi Isitan hazirliyormus dedi (vahap)
Vahap tanriverdi Hatay macina Isitan hazirlior takimi dedi.
Hollnda basininda terimin gidisini Ogünmüydü menajerin isimi 8 haftadir Kadrooara karismaya calismaya calistigina baglamis.
Simdi daha rahatmis eli xdd
Büyük sictik lan.
Hatay macina Isitan + O Menajer mi hazirliyor takimi simdi?
O YK üyesi Isitan hazirliyormus dedi (vahap)
Vahap tanriverdi Yönetimin icindeya hadi abi torrent hocam hataya sapliyacak
Olayın negatiflik ve her türlü kötü habere inanmak mıSunu anladim ama. Bu sene secim olur
Hollnda basininda terimin gidisini Ogünmüydü menajerin isimi 8 haftadir Kadrooara karismaya calismaya calistigina baglamis.
Simdi daha rahatmis eli xdd
Yooo gecen gstv deki kurulu dinlerken Kurgulamistim o nu. Bu saatden sonra net.Olayın negatiflik ve her türlü kötü habere inanmak mı