Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni kaleci antrenörümüz olacağı iddia edilen Ricard Segarra 18:15 uçağıyla Barcelona'dan geliyor, 23:55'te İstanbul'da olacak.

(@sco1905)
Adam 2003 yılından beri Barcelona alt yaş kategorilerinde kaleci antrenörlüğü yapıyormuş, Barcelona B takımı, u19 takımı u18 takımı hepsinde görev almış

Fatih Terim i bu konuda çok eleştiriyordum Taffarel gittikten sonra sadece Fadıl Koşutan a bırakması bu görevi canımı sıkıyordu, hoş yardımcı antrenör meselesi sonunu hazırlamış oldu bir yandan Fatih Terim in bile

Bakalım hele hatay maçında etkisi nasıl olacak antrenmanların,bi gelişim varsa umutlu olabiliriz kısmetse.ama en ideali enaz 5 hafta beklemek lazım.uyum olayının sinyallerini görebilmek için. Üç dört maçta yapılmak istenenler sahaya oyuncular yansıtamayabilirler ne izliyoruz diyebiliriz gene.uyum için 5-6 hafta şart.ozaman umutlanabilit veya umudumuzu yitirebiliriz

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam 2003 yılından beri Barcelona alt yaş kategorilerinde kaleci antrenörlüğü yapıyormuş, Barcelona B takımı, u19 takımı u18 takımı hepsinde görev almış

Fatih Terim i bu konuda çok eleştiriyordum Taffarel gittikten sonra sadece Fadıl Koşutan a bırakması bu görevi canımı sıkıyordu, hoş yardımcı antrenör meselesi sonunu hazırlamış oldu bir yandan Fatih Terim in bile
Yardımcı antrenör mevzusu sadece bir kılıftı
Tudor'dan sonra 2 sene üst üste şampiyon olurken antrenörlerimiz çok mu farklıydı sanki

Yardımcı antrenör mevzusu sadece bir kılıftı
Tudor'dan sonra 2 sene üst üste şampiyon olurken antrenörlerimiz çok mu farklıydı sanki
O dönemde Taffarel de geri dönmüştü sanırım, ki Tudor döneminde net şekilde hazırlanmış bir takım vardı yaz aylarında ama iş oyuncu yönetiminde iletişim noktasında kopuyordu Fatih Terim bu işi ülke sınırları içerisinde en iyi yapan adamdı zaten

Yine de o 2 şampiyonluğun çok büyük teknik dokunuşlar ile çok inanılmaz taktikler ile gelmediğine inanıyorum. Hocanın net dokunuşları vardı tabii ki Donk, Feghouli, Onyekuru olsun, Marcao hatta Luyindama olsun doğrudan oyuncu üzerinden maksimum verimi almıştı o dönemde

Burak Elmasi tuhaf bi surec bekliyor 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt