Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ft kaybedeceği yarışa girmez.
içerde desteği yoksa aday olmaz başkanlığa
etrafına ciddi isimleri toplayabilirse işler değişebilir tabi.

ama seçilse bile ne kadar başarır bu işi bilemiyorum. her şeye müdahale etmekten alamaz kendini.

Ben gidiyorum aga bi süre girmem bu terimcilere acayip tilt oldum twitter kullanmıyoruz ama 2 3 gerizekalı twitterı buraya taşıyıp paralı trollerin paylastıgı seyleri paylasıyor bunlara mudahale etsek yönetıcı oluyoruz ama ben bunlara sövecegim ama yakışmaz. Hic canımı sıkacak halim yok siz ugrasırsınız ben macımı izler keyfime bakarım yeni hocama basarılar.

Neyin nöbeti bu hala? Topçu mu alıyor muyuz!

sen ne pişirdin sormirem
gözüm karadır görmirem
getirin bali kaymagi
vala acımdan ölirem

kaynatin cayi
serin yatagi
sıkın limoni
terletin beni
hastayam ben ölirem ben ölirem
Transfersizlikten ne dedigim bilmirem

Belmas yanımda durasan
bene forvet getiresen
baba alacagın olsun
zaman geçip gidesen

kaynatin çayi
serin yatagi
sıkın limoni
terletin beni
hastayam ben ölirem ben ölirem
Transfersizlikten ne dediğım bilmirem

hayatımda kendimle en gurur duyduğum anlardan biri tudor gönderilirken terimcilik urunun tehlikelerini görmem ve burası dahil çeşitli platformlarda galatasaraylılara anlatmamdır

bilen bilir yıllardır tekrar ediyorum bu organizasyonu medya ayağı var kongre ayağı var twitter troll ayağı var ve bir ara ua ayağı vardı

şimdi bu ışıtan filan berbat boktan bir adam olabilir belki bilmiyoruz ve dedikleri gibi galatasaray için kötü şeyler yapabilir

peki kardeşim aynı sizler 6 ay önce sırf ama sırf 2 sezonu kupasız kapatan bok gibi top oynatan teknik direktörle devam edecek diye bu yönetimi allayıp pullamıyor muydunuz?

o zaman da eşref beyin ekibinde cenk ergün var diye transfer komisyon iddiaları sunmuyor muydunuz

6 ay önce ışıtan ogan tarhanın ortağı değil miydi

ne oldu da şimdi ortaya döküyorsunuz bu işleri

çünkü dertleri galatasaray değil aslolan da galatasaray değil tek dertleri hocaları kulübün tek adamı olsun

gönderilirken yanlış yapılmış eeee peki gelirken önceki hocaya yaptıklarınız ne olacak utanmaz adamlar hem de takım 12. filan değil liderdi

bu organize terimciliğin en ufak ahlaki sınırı yok bunu 4 5 sene önce görmüştüm ilk ve beni asla yanıltmıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt