- 2 Temmuz 2011
- 137.440
- 58.519
- 5.488
Luyindama belcikaya gidiyor o halde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Celladına aşık bir ekibiz vesselam. 70 milyon kez anlatıldı. Adama kupa kazanmaması süpriz olacak kadrolar ve fırsatlar veriliyor, adam geliyor. O kadroları gereksiz yere dağıtıyor ve çöp edip yok pahasına sattırıp yenilerini alıyor, evlatlarını getiriyor. En sonunda da başaramayacağını gördüğünde bir bahaneyle kulüpten sıvışıp kaçıyor.
1-Biz Emreye neden kızdık, Okana neden kızdık? Takımdan kaçtı diye. E Terimde o dönem kaçtı daha iyi bir şans bulunca? Hemde 1 kezde değil birden fazla kez?
2-Biz Manciniye niye kızdık? Çok para harcattı diye, ki o dönem onun harcattığınıda düşünmüyorum ya neyse. E bu adam kulüp tarihinde hep rekor harcamaları yapmadı mı? Hiçbirinin dönüşüde olmadı?
3-Biz Işıtana niye kızıyoruz son dönem? Söylemleri ahlaksızca diye. E futbolda Emre ve Terim kadar söylemleri ahlaksızca olan birisi var mı? Adamın ağzından küfür dışında birşey çıkmıyor.
4- Biz Hagiye niye kızdık? Misimovic'i sakız çiğniyor diye gönderdi diye. E bu adam Türkiyenin en çok futbolcu harcayan adamı değil mi? Liste yapmaya kalksak bu forumda yazılmış en uzun mesaj olur.
5-Biz bu adamı niye sevdik? Avrupadaki maçlarda başarı getirdi diye zamanında. E bu adam bu sene ve 2012 hariç 2000den beri kaç Avrupada kaç maç kazandırdı, özellikle son 3 senede? Kaç maçı 4 farktan aşağı tamamladık?
6-Biz Faruk Süren'i, Ünal Aysal'ı, rahmetli Özhan Canaydın'ı vs niye eleştiririz? Ekonomik olarak kötüleştirdi takımı diye. E o transferleri kim yaptırdı?
7-Şimdi Elmas'ı niye eleştiriyorlar? Fatih Terim'i gönderdi, o varken başka TD ile görüştü diye. E bu adam değil mi Lucescu olsun, Tudor olsun her boş kaldığında TDlerin altını oyan ve gelmek için 1000 takla atan?
8-Biz çoğu siyasetçi, Başkan, futbol adamı, kısaca Türk milletini ne diye eleştiririz? Gerektiğinde onurunla bırakıp özür dilemesini bilmiyor diye değil mi? E bu adam her gittiğinde kaos bırakmadan gitti mi hiç?
9-Biz Hamzayı niye eleştirdik? Evlatçı diye. E bu adam değil mi evlatçılığın kralını yapan, Floryada çaycısından futbolcusuna elini öpen herkesi çalıştıran?
10- Biz bu ülkede liyakatsizlik en büyük sıkıntı her sorunun başı diye eleştirmedik mi? E bu adam liyakatsizlik denildiğinde Türkiyede 2 kişi akla geliyorsa birisi bu. Selçuk, Ümit, Hasan etc işe yaramayan kim varsa bunun ekibinde. Futbolcu olanları saymayayım
11- Biz çoğu devlet memurunu, siyasetçiyi adam kayırmak, ahbap çavuş ilişkisi nedeniyle eleştirmedik mi? E bu adam Türkiyenin en çok ahbap çavuş ilişkisiyle ilerleyen adamı. Elini öpen takıma transfer olur, elini öpen gazeteci floryaya girer, elini öpen transfer haberi alır.
Dahada yazarım ama elim yoruldu. Terim'i övmek daha kolay. UEFAyı aldı. Şampiyon oldu. Terim'i sevmemek Galatasaray değerlerine daha çok örtüşüyor benim Galatasaraylılık değerlerime göre.
Önemli değil dostum, okusan şimdiye kadar farkederdi zatenOkuyamam kb
Çok şeyapma, böyle devam et.Kendimi bir şeye kanıtlamama gerek yok forumda bilenler biliyor daÖnemli değil dostum, okusan şimdiye kadar farkederdi zatenÇok şeyapma, böyle devam et.
Okumuşsun dostum, ha şöyle, Kuruluş amacını bir tek bu sene hatırladı zaten. Bu seneki Avrupa maçlarından sonra Terim'e övgüler düzdüm zaten, konusunda hala vardır mesajları. Ama diğer zararları gözardı edilecek gibi değil maalesef. Ve önceki senelerdeki avrupa maceralarımızı Terimle hatırlamak bile istemiyorumKendimi bir şeye kanıtlamama gerek yok forumda bilenler biliyor da
Gslilik değeri demişsin
Kuruluş amacına uymuş mu sayın Fatih Terim hocamız
Olmazı oldurmuş mu
38 maçta 2 galibiyet alan gsyi o rezil tablodan kurtarmış mı
Senin Gslilik değerin kendince belirlediğin burjuvazi anlayışın köhnesidir
38 maç 2 galibiyetin 30 maçı da teriminKendimi bir şeye kanıtlamama gerek yok forumda bilenler biliyor da
Gslilik değeri demişsin
Kuruluş amacına uymuş mu sayın Fatih Terim hocamız
Olmazı oldurmuş mu
38 maçta 2 galibiyet alan gsyi o rezil tablodan kurtarmış mı
Senin Gslilik değerin kendince belirlediğin burjuvazi anlayışın köhnesidir
Şaha kaldırdı38 maç 2 galibiyetin 30 maçı da terimin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biliyor, biliyor. Bülbül gibi şakıyorTorrent hakkında Pep Bayern e geçeceğiz dedikten sonra oturup 6 ay Almanca öğrendiği haberleri vardı. Ayrıca Amerikada takım yönetirken İngilizce röpörtaj vermişti çok sanmıyorum
Yok okumadımOkumuşsun dostum, ha şöyle, Kuruluş amacını bir tek bu sene hatırladı zaten. Bu seneki Avrupa maçlarından sonra Terim'e övgüler düzdüm zaten, konusunda hala vardır mesajları. Ama diğer zararları gözardı edilecek gibi değil maalesef. Ve önceki senelerdeki avrupa maceralarımızı Terimle hatırlamak bile istemiyorum
Diyecektim de, fazla üstüne gitmek gibi olacaktı, yapmadım.38 maç 2 galibiyetin 30 maçı da terimin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Picasso rodopRodop sanat galerisi gibi bir yerden yayın yapıyor
Gelişmeleri aktaracağım.