Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca görevdeyken neden bunlar servis edilmedi, çünkü kulüp karışmasın yönetim yıpranmasın, e şimdi niye servis ediliyor çünkü kulüp karışsın yönetim yıpransın
Kulübü gram umursadıklarını zannetmiyorum, kendi menfaatleri kaçmasın maksat.

Tudoru da aynı şekilde yedi yönetimler , hiç kimse istifa yazmadı. Demekki siz yönetimin arkadan iş çevirmesine değil isimler biat eden şakşakcılarsınız

Koskoca camiayı soktukları duruma bak ama ben biliyorum bu işin sonunda gümbür gümbür geliriz gene

planlamayı kim yapıyor? transferi kim yapıyor? her gün biri kovulup diğeri geliyor..

Ya hocanın isi yokta twittercilara talimat mi verecek. Intikam güdüsü ile hareket etmis terim fan sayfaları belliki.
hocam terim talimat verdi gibi değil bence vermemiştir.

Siyasetten gram hoşlanmam bu arada ama Peker’in video muhabbetine döndü iş maalesef.

Bu kadar kötü şeyi biliyorsan niye en başında açıklamadın diye soruyorlar tüm o şakşakcılara ; demekki senin menfaatin vardı

Arda'nın bizim takıma bir ayıbı olmadı ama mesele hatalarsa Hastaneye silahla girmek ne kadar hafif bir hata yada girmekle kalmayıp bunu ateşlemek ordaki kadına laf atmıştır atmamıştir onu bilemem ama madem şiddetin her türlüsüne karşılar ki zaten olması gereken de budur Işıtan denen vasıfsızla beraber Ardayi da kapıya koymalilar hocanın bir sözü var adalet herkese lazım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulübe yakın biri yok mu kocaelispor dan kalecisi ismeti izlesinler.

Arda'nın bizim takıma bir ayıbı olmadı ama mesele hatalarsa Hastaneye silahla girmek ne kadar hafif bir hata yada girmekle kalmayıp bunu ateşlemek ordaki kadına laf atmıştır atmamıştir onu bilemem ama madem şiddetin her türlüsüne karşılar ki zaten olması gereken de budur Işıtan denen vasıfsızla beraber Ardayi da kapıya koymalilar hocanın bir sözü var adalet herkese lazım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasarayın teklifi komikti

Burkay hocam yok mu tanıdık scout bu kaleciyi alsak takımımıza iyi bir kaleci birde Adana demirsporun üçüncü kalecisi vardi vedat Karakuş gibu birseydi adı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt