Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye şampiyonluk geleceği icin bol bol kic bas yalarlar,bisey olmaz

Ekli dosyayı görüntüle 147578
vay be kardeşim ne adammışsın ya , aslan parçası be. işyerinde yeni müdürüne bu hareketi yapabiliyor musun acaba? tribüne gidip böyle hareket çekmek ne kolay ya.
Farkında mısınız renktaşlar Fatih hocayı kendi içimizde şuan yok etmeye çalışıyoruz. Bu çoluk çocuk ne ayak ya. Ben 2 senedir Fatih hocanın istifasını bekliyordum. İmparatora saygım sonsuz. Ancak buraya kadar. Böyle mi destek olacağız takıma. Ayrıca Yeni hocanın ne suçu var. Mal mal hareketler

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koskoca camianın gündemini insanların 10 yıl önce attıkları tivitler meşgul ediyor.

Bu adamların 10 yıl önceki düşünceleri, davranışları bugünü bağlar mı tartışılır bence bağlamaz..

Ayrıca dünya üzerindeki insanların büyük bir kesiminin aklından geçirdiği, şakasını yaptığı ve yaşadığı konular yüzünden insanları linç etmek ne kadar doğru ? Üstelik 10 sene önce nüfusunun yarısı fetöcü olan ama bugün tüm nüfusun fetö düşmanı olduğu bir ülkede...

Koskoca yöneticisinin, iş adamısın ve yazdığın yazılara bak.

Tamam ben yazarim, Ahmet yazar, Mehmet yazar ama senin böyle lüksün yok.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Çok büyük oyun oynanıyor. Terim askerlerini şak şakcılarını sahaya sürmüş. Saat başı yeni bir iddaa atılıyor ortaya. Hepsi terimi aklama peşinde nasıl zoruna gittiyse artık mister Ego. Tabi olan Galatasaray a oluyor çok yazık.
Vodo buyusu yapacagim hepsine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt