Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay Fatih Terimin görevden alınmasından çıktı farkında değil misiniz? Işıtanı rezil etmeye calışmak beğeni almak takipçi kasmak bu trollerin hoşuna gitti şu an herkes birini bulup ifşalayıp etkileşim kasıyım derdinde bunların derdi Galatasaray değil FT değil yönetimin istifa etmesi değil.
Bunlar farkındalar mı bilmiyorum ama farkında olmadan Terime de zarar veriyorlar. Şimdi herkes bu olayları Terimin yaptırdığını düşünüyor. Bilmiyorum kim haklı kim suçlu ama olan Galatasaray markasına oluyor

Eskiden Fenerlilerle ugrasirdik Fenerlilerde bizle simdi Terimci ve Anti Terimciler olarak 2.ye ayrildik boyle devam etsinler kulubu ucuruma gotursunler kume filan dusersekte bi taraflarina kina yaksinlar.Yaw Yoneticiler sapiksa sizene kardesim.Sanki herkeZ dort dortluk herkezin Fantazisi kendine.

Son düzenleme:
Bunlar farkındalar mı bilmiyorum ama farkında olmadan Terime de zarar veriyorlar. Şimdi herkes bu olayları Terimin yaptırdığını düşünüyor. Bilmiyorum kim haklı kim suçlu ama olan Galatasaray markasına oluyor
terimin yaptırdığına inanmak istemiyorum ama çıkıp dur dememesi büyük hayal kırıklığı.

Son düzenleme:
Eskiden Fenerlilerle ugrasirdik Fenerlilerde bizle simdi Terimci ve Anti Terimciler olarak 2.ye ayrildik boyle devam etsinler kulubu ucuruma gotursunler kume filan dusersekte bi taraflarina kina yaksin Yaw Yoneticiler sapiksa sizene kardesim.Sanki herkes dort dortluk herkesin Fantazisi kendine.
Sorsan kadinlara iyi de davranıyorlar bu arkadaşlar

terimin yaptırmadığına inanmak istiyorum ama çıkıp dur dememesi büyük hayal kırıklığı.
Ben öyle bişey olacağına ihtimal vermiyorum. Olamaz yani. Ama eğer ki doğruysa Terim artık adını anamayacağım bir devlet büyüğümüzle aynı statüye düşer benim için. O kadar da değil yav. Ama ülke kraldan çok kralcılarla dolu

Mevzu saçma sapan bir yere gidiyor şahıslar bir gün gider ama zarar gören Galatasaray değerleri. Yönetim seçilirken en büyük destekçileri bugün sallayanlardı bu yönetimde nemalandı zamanında bunlardan, twitter tayfayla iş yapanlara ders olsun diyeceğimde yine yaparlar hoşlarına gidiyor ilgi alaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt