Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.608
- 90.201
- 5.003
Tweet altı mal galerisi
Yemin ediyorum hülooğ zihniyeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tweet altı mal galerisi
doğum günün ne zaman abiaramızdaki ahbertliğin sırrı buymuş demek
terim trollerini ispanyol boğası torrent hocamızla birlikte devirip zaferlere ulaşmak dileğiyle.Kasimdaki boğa ve Mayıstaki akrep tutulmasinin etkileri,akrep ve boga cinsellikle alakali.akrep yer alti dünyasını temsil eder,kimin karanlik tarafi var eşeliyorlar su an ama bu acilan semsiye terimtrollerinin gotune girer
Dinlediğim kadarıyla güzel konuşuyor Vahap bey her şeyi açık açık anlatıyor.birazdan ifsalari cikar, önceden silmediyse
ben boğayım yüzüstü yatınca beyblade gibi dönecek miyim sergio yaniKasimdaki boğa ve Mayıstaki akrep tutulmasinin etkileri,akrep ve boga cinsellikle alakali.akrep yer alti dünyasını temsil eder,kimin karanlik tarafi var eşeliyorlar su an ama bu acilan semsiye terimtrollerinin gotune girer
doğum günün ne zaman abi
dante'yi niye değiştirdin üstatBaşkan daha istifa etmemiş mi bu ne rezillik Burhan Can Terzi’ye ne diyeceğiz biz![]()
Ft cok tehlikeli ve kinci bi insan, camianin bölünmesi ve kaosa sürüklenmesini destekliyor
Cem Karaca ağır basıyor renktaş, sürekli de dinleyince ister istemez değişiyorumdante'yi niye değiştirdin üstat
!!!!!!!!!!!!!ssssssssssss ex şov
Abimde senin gibi 14 Mayis abimin dogumgunuBir boğa olarak ben de niye bu kadar azgın bir biçimde geziyorum diyordum sebebi buymuş demek ki.
Hayirben boğayım yüzüstü yatınca beyblade gibi dönecek miyim sergio yani