Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmas'ın hatası yeniliği eski hocayla yapmaya çalışması oldu ama inanılmaz saygısı ve sevgisinden dolayı hoca baş tacı idi. Bizde forum olarak elmas'ı ve fatih hocayı destekledik zaten. şampiyonluk olmasa bile en kötü avrupa bekliyorduk, şuan 3.sırada olsak Terim devam ediyor olurdu ama 13.sıradayız. Son 2 ayda kaç maç kazandığımızı kimse hatırlamıyor bile.

Yonetim rezil yaw.
Yarin ne kalecimiz ne forvetimiz var. Tamam Cagne sakat Mustafa turnuvada ama zaten forvet haberleri vardi. Simdiye almalilardi

sinek_5067.jpg

Yarın, terimciler temsili değildir.

James Ward-Prowse gibi yada en azından ona yakın sayılacak bir freekick ustası almayanlar utansın.

FT olmasa bile bu çıkan haberler, bu yapılanların ardında onun çevresindekiler var ve Galatasaray'a hiç bir şey kazandırmayacak. Birinin derdi varsa çıksın konuşsun, aksi taktirde ne bu operasyonları yapan kalır, ne yaptıranlar ne de yapılanlar. Geriye Galatasaray kalır, Galatasaraylılar kalır.

Takip etmiyorum, etmem de ama ona rağmen sıkıldım.

Aynn ya takip etmedigim halde sikildim. Bu millet ne kadar seviyor kuru kargasayi. Takima yeni hava gelcek diye seviniyordum tek, o havayi da batirmak üzereler. Sadece futbol seyretmek, transfer kovalamak, hakeme, tff ye küfür etmek istiyorum. Bi öte gidin ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt