Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih oynasın yeterMuslera Mart deniliyordu. Jk maçına yetişse, o zamana kadar takvim:
Ekli dosyayı görüntüle 147772
Kalede İsmail varken 1 tane maçı kesin kazanırız diyemeyiz. Tam 7 maç.![]()
Şu kadroyla ptt'de play-off belkiiiYazın mı yapacaklarmış transferi şimdi yapmayacaklar mı ya küme düşeceğiz yazın ptt 1. lig için fazla transfer yapmaya gerek kalmaz o zaman rahatız
Mevcut kadro kotu, ama kume dusecek kadar degil. Ligde Trabzon haric bizden iyi kadrosu olan takim yok. Iyi bir teknik adama ihtiyacimiz vardi. Bakalim Domenec o adammi gorucez.Mevcut kadroyla hayal goruyorsun
Herif yılda 1500 defa korona oluyor.Fatih oynasın yeter
Cicayı bugün özel takip etmedim zaten tlfondan yarım yamalak izledim. Kötü müydü bugün? Bi tane soldan ceza alanına girene çok iyi bir arapası vardı ama.Stanciu çok iyi olurdu cidden 4.5 vermişiz en çok ona 7 istemişler ısrarla o parayı madem Cicaya verelim demiş hoca
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hala iyi bir takim oldugumuzu dusunuyorsun, asil problem orada. Bizim kadro kalite anlaminda ilk 3'e giremez bile. Burada sadece teknik kadroluk problem yoktur boyle dusunen fena yaniliyor.Mevcut kadro kotu, ama kume dusecek kadar degil. Ligde Trabzon haric bizden iyi kadrosu olan takim yok. Iyi bir teknik adama ihtiyacimiz vardi. Bakalim Domenec o adammi gorucez.
Ya ne alaksi var ya terim bitti simdi de duseriz modasi basladi.Uzulerek söyluyorum transfer gelmezse, ve hakemler böyle devam ederse NET duseriz. Kasimpasa maci 1p ts maci 0p yapariz. Alttan kasimpasa ve göztepe baya form tuttu bizi gecerler 3-4 maca
Tamamen algıİki senedir sırf kaleci performansından dünyanın puanını kaybettik. 20/21 Muslera yokken Fatih ile Okan, bu sezon Muslera'nın kendisi, şimdi Muslera yokken İsmail. Sabır sınavı gibi. Kaleci departmanını komple değiştirmeliyiz.
Kötüydü yine kötüydü son 2 aydır hep kötüydüpenaltiya çok üzüldüm ya yeni hoca için mis gibi 3 puan olacaktı
yalnız şu mata santrafor yedeği oarak Babel kenarda olmaliydi