Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Victor Valdes vardi. Ama biraz overrated adam di bence

Kaleye hocamız gibi ispanyol kökenli Bilefeld kalecisi Stefan Ortega'yı alın. Cuzi rakama bu iş bitebilir hemen derhal harekete geçelim!!

Kaleci için Barcelona B'nin kalecisi(Barca sıcak bakmıyormuş pek Sergio Rico, orta saha Gedson için bonservisi ile veririz diyorlarmış ve Roma'dan Diawara kiralanmaya yakınmış. Luyindama- Antwerp, Yedlin- Mls, Babel'in gidişi yakın, Assuncao- fesih. Kaynak: Spor Gecesi
Diawara iyidir, Berkan ve Taylan a bakarak en azından orjinali 6 numara adamın. Hem o geriden oyun kurma oyununa da yakın bir adamdı bir zamanlar ama şimdi ki durumu hakkında hiçbir fikrim yok

Bu arada Rico için Mallarco haberleri kesilmiş. Olumsuz olduğuna dair bir haber yok ancak anlaşma sağlandı demelerine rağmen bir anda haberler kesildi.

Almaktan ziyade gondermek daha muhim

Kimi gonderebiliyosak kar bu saatten sonra bi 20-30 kisi var sirada

Muslera kalsın kaleci transferini kesinlikle yeni yönetim yapmalı. Bittik biz ya

Bu arada Rico için Mallarco haberleri kesilmiş. Olumsuz olduğuna dair bir haber yok ancak anlaşma sağlandı demelerine rağmen bir anda haberler kesildi.
Muhtemele o olur gibi geliyor bana. Çünkü zaten kiralık olacak o yüzden genç bir kalecidense tecrübeli bir isim daha iyi olur gibi. Muslera maaşını bırakmaz bıraksa başka bonservisiyle isimler konuşulabilirdi.

Doğan Alemdar’ı çok fena kaçırdık. Akşam yine 11 çıkmış maça. Nasıl oynadı bilmiyorum ama yerli oyuncu muhabbetinde ilaç gibi olurdu.
Okan Kocuk gösterdiği performans ile yüzümü güldürüyor açıkçası, bugün çıkan Muric haberleri doğruysa eğer Muric + Okan önümüzdeki sene için bayağı iyi lig şartlarında (zaten Avrupa da mücadele edemeyeceğiz gibi görünüyor)

Ama bu sene neyi planlıyoruz çok merak ediyorum 6 aylık bir kaleciye mi gideceğiz fikirleri ne çok merak ediyorum İsmail Çipe yle yola devam etmeyi düşünmüyorlar sanırım

Doğan Alemdar’ı çok fena kaçırdık. Akşam yine 11 çıkmış maça. Nasıl oynadı bilmiyorum ama yerli oyuncu muhabbetinde ilaç gibi olurdu.
Bordeaux maçında bakayım demiştim, top gelmedi kalesine. Doğan'ın performansı nasıl bilmiyorum ancak 11 çıkmasının nedeni 1. kalecilerinin Afcon'da, 2. kalecilerinin sakat olması. SD'leri falan övmüş gerçi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt