Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.054
- 15.808
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hain SemihPrekazi ve Semih Yuvakuran..
Muslera 4 maç ve 20.000 İsviçre Frankı ceza almış. Güzel, Uruguay’a gitmeyecek.
Musleranın ağır ceza alacağını hatta kulüp maçları için geçerli olacağını yani bir nevi futboldan bir süreliğine men yiyeceğini sanan andaval fenerliler vardı, avuçlarını yaladılar yine.Muslera 4 maç ve 20.000 İsviçre Frankı ceza almış. Güzel, Uruguay’a gitmeyecek.
L.Dama veya Tisserand gibi bir sey cikabilir profile göre. Stopere bence viking tayfadan konsantrasyonu yüksek, maceraya girmeyen sert adam getirmek daha dogru bizim lige göre.Stoper Nelsson sonrası için düşünüyorsak ve transfer dönemi bitmeden Nelsson'a 25 verip alacak bir kulüp ihtimali olduğundan bu dönemde getirmek istiyorsak anlarım lakin o isim Gravillon değil gibi şahsen onun yerine Ross'a güvenmeyi tercih ederimki eğer onu da sürekli oynatırsak ilerde çok rahat 10 üstüne satabileceğimiz bir stoper olabileceğini düşünüyorum. Ross hava toplarında gerçekten güven veriyor, alt yapısı sağlam, fizik olarak güçlü, ayağı bir Nelsson kadar iyi değil ama standart sayılabilecek biri. Tek sorunu oynaması, tecrübe ve hamle zamanlamasını geliştirmesi. Hani bir isim alınacaksa potansiyel ve şu anki hali olarak Ross'un çok önünde olmalı bence misal ayağı daha iyi olmalı, belki hızlı olmalı gibi. Lakin Gavillon'da ben bunları göremedim.
Katılıyorum. Stopere kuzey veya balkanlardan devam etmek en iyisi hatta Ross'u bana deseler Nelsson'u sattıktan sonra bu para ile projeleri hızlandıracağız ve Ross ile devam edeceğiz buna da varım ben. Ben bu takımın Ross'u tolere edebileceğini ve zamanla yükseltebielceğini düşünüyorum defansif olarak. Alınacaksa da Nelsson'a benzer bir profil olmalı yani Nelsson'un tam tersi her an hataya müsait bir profile gerek yok.L.Dama veya Tisserand gibi bir sey cikabilir profile göre. Stopere bence viking tayfadan konsantrasyonu yüksek, maceraya girmeyen sert adam getirmek daha dogru bizim lige göre.
Lyon'un son dönemde mali durumları iyi degildiSene sonu Lyon’dan Boey’e teklif gelir