Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yedek stoper mevzusu nedir yav nelsson-abdülkerim full oynuyor zaten 1-2 mac oynayacak adamlara bonservis gömmeye gerek yok. ross'u oynatman icin nelsson'u kesmen lazim, o da imkansiz. elimizdeki 2.yabanci stoper forma giyemezken onu kiraya verip yüksek bonservisli bir baska yabanci almanin mantigi yok. ross'a iyi bir bonservis bedeli ödedik ve potansiyelli bir cocuk. ross ve metehan'i oynama garantisiyle kiralayip 6 ayligina caner osmanpasa'yi getirsen herhalde kimse itiraz etmez.

Muslera 4 maç ve 20.000 İsviçre Frankı ceza almış. Güzel, Uruguay’a gitmeyecek.

Musleranın ağır ceza alacağını hatta kulüp maçları için geçerli olacağını yani bir nevi futboldan bir süreliğine men yiyeceğini sanan andaval fenerliler vardı, avuçlarını yaladılar yine.

Stoper Nelsson sonrası için düşünüyorsak ve transfer dönemi bitmeden Nelsson'a 25 verip alacak bir kulüp ihtimali olduğundan bu dönemde getirmek istiyorsak anlarım lakin o isim Gravillon değil gibi şahsen onun yerine Ross'a güvenmeyi tercih ederimki eğer onu da sürekli oynatırsak ilerde çok rahat 10 üstüne satabileceğimiz bir stoper olabileceğini düşünüyorum. Ross hava toplarında gerçekten güven veriyor, alt yapısı sağlam, fizik olarak güçlü, ayağı bir Nelsson kadar iyi değil ama standart sayılabilecek biri. Tek sorunu oynaması, tecrübe ve hamle zamanlamasını geliştirmesi. Hani bir isim alınacaksa potansiyel ve şu anki hali olarak Ross'un çok önünde olmalı bence misal ayağı daha iyi olmalı, belki hızlı olmalı gibi. Lakin Gavillon'da ben bunları göremedim.

Stoper Nelsson sonrası için düşünüyorsak ve transfer dönemi bitmeden Nelsson'a 25 verip alacak bir kulüp ihtimali olduğundan bu dönemde getirmek istiyorsak anlarım lakin o isim Gravillon değil gibi şahsen onun yerine Ross'a güvenmeyi tercih ederimki eğer onu da sürekli oynatırsak ilerde çok rahat 10 üstüne satabileceğimiz bir stoper olabileceğini düşünüyorum. Ross hava toplarında gerçekten güven veriyor, alt yapısı sağlam, fizik olarak güçlü, ayağı bir Nelsson kadar iyi değil ama standart sayılabilecek biri. Tek sorunu oynaması, tecrübe ve hamle zamanlamasını geliştirmesi. Hani bir isim alınacaksa potansiyel ve şu anki hali olarak Ross'un çok önünde olmalı bence misal ayağı daha iyi olmalı, belki hızlı olmalı gibi. Lakin Gavillon'da ben bunları göremedim.
L.Dama veya Tisserand gibi bir sey cikabilir profile göre. Stopere bence viking tayfadan konsantrasyonu yüksek, maceraya girmeyen sert adam getirmek daha dogru bizim lige göre.

L.Dama veya Tisserand gibi bir sey cikabilir profile göre. Stopere bence viking tayfadan konsantrasyonu yüksek, maceraya girmeyen sert adam getirmek daha dogru bizim lige göre.
Katılıyorum. Stopere kuzey veya balkanlardan devam etmek en iyisi hatta Ross'u bana deseler Nelsson'u sattıktan sonra bu para ile projeleri hızlandıracağız ve Ross ile devam edeceğiz buna da varım ben. Ben bu takımın Ross'u tolere edebileceğini ve zamanla yükseltebielceğini düşünüyorum defansif olarak. Alınacaksa da Nelsson'a benzer bir profil olmalı yani Nelsson'un tam tersi her an hataya müsait bir profile gerek yok.

Sene sonu Lyon’dan Boey’e teklif gelir

Transfer yapabilirsek iyi olur ama kulübeye yüksek bonservisli adam almamak lazim.

Sefer-Pva-Yusuf-Ross gibi 4 tane süre alamayan, hatta cogu zaman kadroya dahi giremeyen yabanci statüstünde oyuncumuz var.
Bu dördünü gönderip yine 4 tane yabanci almanin sadece menajerlere faydasi olur. 1 veya 2 tane gelecekse ok. Mata ve Midtsjö gider mi acaba derken onu rafa kaldirali 2 hafta oluyor artik. Pva ve Sefer bile gitmedi henüz.

8 yabancimiz zaten belli.
9.yabanci sag ve sol beki yedekleyen ve ihtiyac oldugunda görev yapan Dubois
10.yabanci bize 6 mac kazandiran Gomis

11. yabanci orta saha rotasyonunda Midtsjö
12. yabanci Mata

11. ve 12.yabancilarimiz dahi cok fazla süre bulamiyor. Teklif gelse cogunluk salinmasindan yana olur bu ikisinin.

Bir yerlere uygun maliyetli yerli getireceksek eyvallah da kenar süsü olacak yabanciya gerek yok. 45 puanla lideriz ve bizim her yabancimiz bu ligde her takimda rahatlikla forma giyebilecek seviyede.

FnWo25BWIAAFzjF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt