- 18 Eylül 2018
- 13.701
- 10.102
- 1.423
İcardiye bak yav adam yürüyen Galatasaray oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer yapabilirsek iyi olur ama kulübeye yüksek bonservisli adam almamak lazim.
Sefer-Pva-Yusuf-Ross gibi 4 tane süre alamayan, hatta cogu zaman kadroya dahi giremeyen yabanci statüstünde oyuncumuz var.
Bu dördünü gönderip yine 4 tane yabanci almanin sadece menajerlere faydasi olur. 1 veya 2 tane gelecekse ok. Mata ve Midtsjö gider mi acaba derken onu rafa kaldirali 2 hafta oluyor artik. Pva ve Sefer bile gitmedi henüz.
8 yabancimiz zaten belli.
9.yabanci sag ve sol beki yedekleyen ve ihtiyac oldugunda görev yapan Dubois
10.yabanci bize 6 mac kazandiran Gomis
11. yabanci orta saha rotasyonunda Midtsjö
12. yabanci Mata
11. ve 12.yabancilarimiz dahi cok fazla süre bulamiyor. Teklif gelse cogunluk salinmasindan yana olur bu ikisinin.
Bir yerlere uygun maliyetli yerli getireceksek eyvallah da kenar süsü olacak yabanciya gerek yok. 45 puanla lideriz ve bizim her yabancimiz bu ligde her takimda rahatlikla forma giyebilecek seviyede.
HakemYarın bizi yakarsa Emin Bayram yakar. Başkasına ihtimal vermiyorum.
yıl dönümünü kutlarımhemen maç saati gelsin!!!
bana kal geldi.gidip film açayım.ööh falan oldum yani
vay be harbi 13 sene olmuşyıl dönümünü kutlarım
aramızda 2 gün var
Serenay mi oynuyorŞahmemeran izledim fena değil 300 cc koydurmuş en az
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3'e 5'e bakmadan Süper Lig kulüplerine onlarca adam yolluyoruz ama bize gelince adamlar 30 yas ve üstü futbolculara bile milyon eurolar istiyor. 200-300 bin + 1 kiralik gencoya tav olmayanlara günahimizi bile vermemeliyiz.Baştan aşağı katılıyorum. Yedeğe para harcanmamalı. Stopere gerek yok sol bekte ise yerli olarak fark yaratabilecek kimse yok.
bende senden 1 sene sonra üye olmusumvay be harbi 13 sene olmuş