Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens yerine icardi nin dilinden anlayan bitirici bir ofansif orta saha alınsa her şey güzel olacak eminim
Mertens aşırı seviliyor taraftar tarafından ama nedenini anlayabilmiş değilim. 10 tane pozisyona girip 1 tanesini zar zor atabilen 10 numara bize uymaz
Gomis ile mertens sonradan oyuna girip etkisini göstermeli bence 10 numaraya net bir isim lazım en az icardi seviyesinde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dubois güvenilmiyo sanirim
@Sergen Zeren
Axriyeten yazdigini simdi okudum
Abicim yok say sunlari yok say basliklarina yazma transferlerind yorum yapma
Denedik oldu zamaninda niye usteliyorsun ki
bakayım
Emşn'den bir yol olmaz hocam. Olacak adam her maç üstüne koyar bir şeyler gösterir. Emin her maç hata üstüne hata yapıyor, oynadığı her maçta ikram ettiği bir gollük pozisyon var rakipler değerlendiremiyor. Bence Metehan daha değerlendirilebilir bir isim.Emin bukadar kötulendigine göre yarin macin yildizi olur
Gokhan kardesim para karsiliginda fussball dersi verebilirim istersen
Acilen ihtiyacin var
Bana simdi mertens ayarinda bir tane bitirici bir 10 no öner alabilecegimiz ama cok acil
Sadece merak ediyorum aklinda kim var mertensden iyi
Yanlis yazdim emin olacaktidubois sol bek oynayacak işte knk
ciddi degil bu demiMertens iyi falan değil kendimizi kandırmayalım 17 maçta 3 gol atan 10 numara mı olur koskoca Galatasaray dan bahsediyoruz ayrıca kırk tane pozisyon yedi haftalarca onun yüzünden maçların çoğunu ıkına ıkına kazandık lütfen bana mertens i övmeyin görüyoruz ne olduğunu
Gayet iyi Alex Ferguson'un mini etekli sözünü herkes biliyor anlatmayim şimdi. Takım oyununa katkısı varMertens iyi falan değil kendimizi kandırmayalım 17 maçta 3 gol atan 10 numara mı olur koskoca Galatasaray dan bahsediyoruz ayrıca kırk tane pozisyon yedi haftalarca onun yüzünden maçların çoğunu ıkına ıkına kazandık lütfen bana mertens i övmeyin görüyoruz ne olduğunu
neler dendiMertens bir kalitedir.
Mertens iyi falan değil kendimizi kandırmayalım 17 maçta 3 gol atan 10 numara mı olur koskoca Galatasaray dan bahsediyoruz ayrıca kırk tane pozisyon yedi haftalarca onun yüzünden maçların çoğunu ıkına ıkına kazandık lütfen bana mertens i övmeyin görüyoruz ne olduğunu