Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "PVA ve Seferovic'in ayrılması an meselesi."

Yerli rotasyona atakan karazor dusunelebilir

Suan leipzig stuttgart macina bakiyorum

Ahim sahim topcu degil ama belli bir stabilitesi var sahada 6no icin

Ayriyeten su macda stoperimsi gibi birsey oynuyor

Stuttgart ilginc bir taktikle sahada

Mertens yerine icardi nin dilinden anlayan bitirici bir ofansif orta saha alınsa her şey güzel olacak eminim

Mertens aşırı seviliyor taraftar tarafından ama nedenini anlayabilmiş değilim. 10 tane pozisyona girip 1 tanesini zar zor atabilen 10 numara bize uymaz

Gomis ile mertens sonradan oyuna girip etkisini göstermeli bence 10 numaraya net bir isim lazım en az icardi seviyesinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gokhan kardesim para karsiliginda fussball dersi verebilirim istersen

Acilen ihtiyacin var

Bana simdi mertens ayarinda bir tane bitirici bir 10 no öner alabilecegimiz ama cok acil

Sadece merak ediyorum aklinda kim var mertensden iyi

Stopere o kadar para gömmeye gerek yok. Tecrubeli biri kiralansin, bulamazsak da Ross kalir idare ederiz.

@Sergen Zeren

Axriyeten yazdigini simdi okudum

Abicim yok say sunlari yok say basliklarina yazma transferlerind yorum yapma

Denedik oldu zamaninda niye usteliyorsun ki

Emin bukadar kötulendigine göre yarin macin yildizi olur

Emin bukadar kötulendigine göre yarin macin yildizi olur
Emşn'den bir yol olmaz hocam. Olacak adam her maç üstüne koyar bir şeyler gösterir. Emin her maç hata üstüne hata yapıyor, oynadığı her maçta ikram ettiği bir gollük pozisyon var rakipler değerlendiremiyor. Bence Metehan daha değerlendirilebilir bir isim.

City macina gectim

De bruyne bu haalanda gicik sanirim

Gozu kapali atacagi topu kalecinin ustune atti adam

Gokhan kardesim para karsiliginda fussball dersi verebilirim istersen

Acilen ihtiyacin var

Bana simdi mertens ayarinda bir tane bitirici bir 10 no öner alabilecegimiz ama cok acil

Sadece merak ediyorum aklinda kim var mertensden iyi

Mertens iyi falan değil kendimizi kandırmayalım 17 maçta 3 gol atan 10 numara mı olur koskoca Galatasaray dan bahsediyoruz ayrıca kırk tane pozisyon yedi haftalarca onun yüzünden maçların çoğunu ıkına ıkına kazandık lütfen bana mertens i övmeyin görüyoruz ne olduğunu

Mertens iyi falan değil kendimizi kandırmayalım 17 maçta 3 gol atan 10 numara mı olur koskoca Galatasaray dan bahsediyoruz ayrıca kırk tane pozisyon yedi haftalarca onun yüzünden maçların çoğunu ıkına ıkına kazandık lütfen bana mertens i övmeyin görüyoruz ne olduğunu

ciddi degil bu demi

Gayet iyi Alex Ferguson'un mini etekli sözünü herkes biliyor anlatmayim şimdi. Takım oyununa katkısı var

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cicaldauyu geri alalim hocam daha iyi 10 no daha cok golu vardi 🚬🗿

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt