Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardiye bak yav adam yürüyen Galatasaray oldu

Transfer yapabilirsek iyi olur ama kulübeye yüksek bonservisli adam almamak lazim.

Sefer-Pva-Yusuf-Ross gibi 4 tane süre alamayan, hatta cogu zaman kadroya dahi giremeyen yabanci statüstünde oyuncumuz var.
Bu dördünü gönderip yine 4 tane yabanci almanin sadece menajerlere faydasi olur. 1 veya 2 tane gelecekse ok. Mata ve Midtsjö gider mi acaba derken onu rafa kaldirali 2 hafta oluyor artik. Pva ve Sefer bile gitmedi henüz.

8 yabancimiz zaten belli.
9.yabanci sag ve sol beki yedekleyen ve ihtiyac oldugunda görev yapan Dubois
10.yabanci bize 6 mac kazandiran Gomis

11. yabanci orta saha rotasyonunda Midtsjö
12. yabanci Mata

11. ve 12.yabancilarimiz dahi cok fazla süre bulamiyor. Teklif gelse cogunluk salinmasindan yana olur bu ikisinin.

Bir yerlere uygun maliyetli yerli getireceksek eyvallah da kenar süsü olacak yabanciya gerek yok. 45 puanla lideriz ve bizim her yabancimiz bu ligde her takimda rahatlikla forma giyebilecek seviyede.

Baştan aşağı katılıyorum. Yedeğe para harcanmamalı. Stopere gerek yok sol bekte ise yerli olarak fark yaratabilecek kimse yok.

bana kal geldi.gidip film açayım.ööh falan oldum yani

Baştan aşağı katılıyorum. Yedeğe para harcanmamalı. Stopere gerek yok sol bekte ise yerli olarak fark yaratabilecek kimse yok.
3'e 5'e bakmadan Süper Lig kulüplerine onlarca adam yolluyoruz ama bize gelince adamlar 30 yas ve üstü futbolculara bile milyon eurolar istiyor. 200-300 bin + 1 kiralik gencoya tav olmayanlara günahimizi bile vermemeliyiz.

Mertens yerine icardi nin dilinden anlayan bitirici bir ofansif orta saha alınsa her şey güzel olacak eminim

Mertens aşırı seviliyor taraftar tarafından ama nedenini anlayabilmiş değilim. 10 tane pozisyona girip 1 tanesini zar zor atabilen 10 numara bize uymaz

Gomis ile mertens sonradan oyuna girip etkisini göstermeli bence 10 numaraya net bir isim lazım en az icardi seviyesinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haluk Yürekli: "Avrupa da transfer kapandıktan sonra biz de 1 hafta devam ediyor tıpkı yaz döneminde olduğu gibi o 1 haftada 3-4 belki 5 transfer yapılabilir."

Haluk Yürekli: "Sivasspor'un sol bek alması bekleniyor sol bek aldığı an transfer edecek eğer Sivasspor'un istekleri anlamsız hale gelirse anca o zaman bu transfer bozulur."

Haluk Yürekli: "Stoper de 2-3 isim var. Gravillon konusunda antlaşmalar tamam fakat daha iyi olabilecek alternatiflere de bakılıyor son karar önümüzdeki hafta verilecek."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt