- 1 Ağustos 2014
- 63.854
- 75.058
- 4.338
Bu forumun ahlakını bozdular
Moderasyon beni uçursun
Daha fazla dayanamam
Sapıklar sapkınlar
çoluğumuz çocuğumuz var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu forumun ahlakını bozdular
Moderasyon beni uçursun
Daha fazla dayanamam
Sapıklar sapkınlar
çoluğumuz çocuğumuz var
Maç orjinal ile taraftar forması farklı galiba.Konudan bağımsız forma sipariş edeyim dedim, storeun sitede niye formanın yakası farklı?
![]()
Galatasaray Spor Kulübü Resmi Alışveriş Sitesi - GSStore
Galatasaray lisanslı taraftar ürünleri, forma, mont, ceket, sweatshirt, eşofman takımı, ultrAslan ve Nike modelleri uygun indirimli fiyatları ile GSStore'da!www.gsstore.org
Halit abi orjinal forma için Nike da stok yok Gsstore da ise ürünü hiç göremedim. Var mı başka tedarikçi ya?Maç orjinal ile taraftar forması farklı galiba.
Halk pazarıHalit abi orjinal forma için Nike da stok yok Gsstore da ise ürünü hiç göremedim. Var mı başka tedarikçi ya?
Rashica ve Kerem öldü mü biraderKanat olmadan ucamazsin birader
Farklı stil 8 olarak Midtsjö var zaten Oliveira sakatlansa yerine kimi oynatmayı planlıyorsun tam olarak? Belki Baran.Yedek playmakeri napacagiz?
Bi 8 lazim farkli stilde bi forvet yeter
Elimizde zaten a+ class bir forvet varken neden onu elimizde tutmak yerine yeniden a + class bir forvet arayışına geçelim.tepki gelebilir fakat zaniolo gelecekse icardinin alınmamasına ben okeyim. mertens ve matanın maaştan çıkınca 6 milyon € civarı bir bütçe açılıyor.
icardiyede minimum 4 vereceğimizi düşünerek 10 milyon maaş bütçesi zaniolo + a class santrafor çekilebilir.
tepki gelebilir fakat zaniolo gelecekse icardinin alınmamasına ben okeyim. mertens ve matanın maaştan çıkınca 6 milyon € civarı bir bütçe açılıyor.
icardiyede minimum 4 vereceğimizi düşünerek 10 milyon maaş bütçesi zaniolo + a class santrafor çekilebilir.
BravoElimizde zaten a+ class bir forvet varken neden onu elimizde tutmak yerine yeniden a + class bir forvet arayışına geçelim.
Öyle düşünüyorum durmaz alırlar kendisi de italyaya gitmek ister.torreira niye gidiyor
psg 10-15 bonservis konuşuyor diye dedim.Elimizde zaten a+ class bir forvet varken neden onu elimizde tutmak yerine yeniden a + class bir forvet arayışına geçelim.
Yalan o bence en fazla 8 9 a biter icardipsg 10-15 bonservis konuşuyor diye dedim.
yani mata, mertens, icardi maliyetini toplu bi yere gömecek olsam zanioloya gömerdim. kalan paraya icardi kadar olmasa da bi tık alt kalibre santrafor gelebilir.
yoksa icardi + zaniolo pek mümkün durmuyor.
Zanioloyu alamayız renktaş maaş olarak bakıyorsun ama adam boşta değil kulübünde kadro dışı sadece sorun bonservisi 25 den aşağıya düşmez o parada bizde yok icardi içinde sezon sonunda belli olur o işler bir çok etken var şimdiden belli olmaz.psg 10-15 bonservis konuşuyor diye dedim.
yani mata, mertens, icardi maliyetini toplu bi yere gömecek olsam zanioloya gömerdim. kalan paraya icardi kadar olmasa da bi tık alt kalibre santrafor gelebilir.
yoksa icardi + zaniolo pek mümkün durmuyor.