Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavaştan maç konusuna uzayın

Zanioloyu Gedson tarzi transfer edelim. Adami parlatalim ve yazin yine PLden biri 30 milyon teklif edip alir herifi.

tepki gelebilir fakat zaniolo gelecekse icardinin alınmamasına ben okeyim. mertens ve matanın maaştan çıkınca 6 milyon € civarı bir bütçe açılıyor.

icardiyede minimum 4 vereceğimizi düşünerek 10 milyon maaş bütçesi zaniolo + a class santrafor çekilebilir.

tepki gelebilir fakat zaniolo gelecekse icardinin alınmamasına ben okeyim. mertens ve matanın maaştan çıkınca 6 milyon € civarı bir bütçe açılıyor.

icardiyede minimum 4 vereceğimizi düşünerek 10 milyon maaş bütçesi zaniolo + a class santrafor çekilebilir.
Elimizde zaten a+ class bir forvet varken neden onu elimizde tutmak yerine yeniden a + class bir forvet arayışına geçelim.

Mertens kalmalı. Bu yaşta neler yapabildigini görüyoruz

Elimizde zaten a+ class bir forvet varken neden onu elimizde tutmak yerine yeniden a + class bir forvet arayışına geçelim.
psg 10-15 bonservis konuşuyor diye dedim.

yani mata, mertens, icardi maliyetini toplu bi yere gömecek olsam zanioloya gömerdim. kalan paraya icardi kadar olmasa da bi tık alt kalibre santrafor gelebilir.

yoksa icardi + zaniolo pek mümkün durmuyor.

yani mata, mertens, icardi maliyetini toplu bi yere gömecek olsam zanioloya gömerdim. kalan paraya icardi kadar olmasa da bi tık alt kalibre santrafor gelebilir.

Yalan o bence en fazla 8 9 a biter icardi

Zanioloyu alamayız renktaş maaş olarak bakıyorsun ama adam boşta değil kulübünde kadro dışı sadece sorun bonservisi 25 den aşağıya düşmez o parada bizde yok icardi içinde sezon sonunda belli olur o işler bir çok etken var şimdiden belli olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt