Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.999
- 16.597
- 2.648
Galibiyetlerden sonra uçak indirmeye tam alıştırdılar bu sefer Wanda çıktı yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardinin orta sahadaki pozisyonundaki kararı çok saçmaydı . Top bizde degil averaj oynattım dediIcardi'ye orta sahada vermediği faul
İlk yarıyı erken bitirme dışında iyiydi
İlk dakikalarda kıran kırana mücadele varken düdük çalmadı
Ben bile bu kadar sevinmedim
Sergioyu yedek bırakacak topcunun bonservisi 10m başlar rnsHala israrla Sergio yedek birakacak adeta topu alip yardiran bir 8 lazim. Ve acilen birde kapali defanslara karsi adami sirf hizi ile degil, teknigi ile gecebilen bir kanat sart, cünkü böyle bir kanat oyuncumuz yok suan kadroda.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre faul yapmışPeki Umraniye'nin ilk golunden onceki penalti pozisyonumuza ne dediler?
Neeeee???Emre faul yapmış
Verdiği penaltı ve kırmızı doğruydu. Onun dışında taktir haklarini bizden kullandı sanki biraz ya da o kadar aleyhimize düdük çalınıyor ki belki normali bile bize böyle gözüküyor artikHakem nasıldi sizce
Gercekten mecbur muyduk merak ediyorum. Kazimcan yedekteydi, demek ki oynayabilecek durumdaydi.Emre taşdemir tff 1.ligte bile oynayamaz ama biz mecburiyetten oynatıyoruz işte
emreye yapılan penaltı değilmiydiVerdiği penaltı ve kırmızı doğruydu. Onun dışında taktir haklarini bizden kullandı sanki biraz ya da o kadar aleyhimize düdük çalınıyor ki belki normali bile bize böyle gözüküyor artik
Biliyorum Vasfeyadamın anlatım tarzı böyle geçen hafta da tosun paşa falan diyodu cenkin golünde
Penaltı kırmızı doğruVerdiği penaltı ve kırmızı doğruydu. Onun dışında taktir haklarini bizden kullandı sanki biraz ya da o kadar aleyhimize düdük çalınıyor ki belki normali bile bize böyle gözüküyor artik
Takdir haklarını bizden yana kullandığını düşünmüyorum. Hatta ilk yarıda Oliveira'nın aşiline basılan net kırmızıydı bence bunun çok daha hafifine Emre Kılınç ve yanlış hatırlamıyorsam Kerem yada başka biri de olabilir kırmızı görmüştü.Verdiği penaltı ve kırmızı doğruydu. Onun dışında taktir haklarini bizden kullandı sanki biraz ya da o kadar aleyhimize düdük çalınıyor ki belki normali bile bize böyle gözüküyor artik
Değilmiş ben de mac esnasında nasıl verilmedi diye hayret etmiştimemreye yapılan penaltı değilmiydi