Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.842
- 25.828
- 2.893
Bu bayağı potansiyelliydi galiba adını yanlış hatırlamıyorsam. Danimarka Norveç u21'lerini taramak şart. Bizim için bile maden sayılır oralar.Norveçli topcu mu
senersenrun.gif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bayağı potansiyelliydi galiba adını yanlış hatırlamıyorsam. Danimarka Norveç u21'lerini taramak şart. Bizim için bile maden sayılır oralar.Norveçli topcu mu
senersenrun.gif
Oynatmaya çalıştı genel olarak ama hatalarıda vardı icardiye çift daldıkları bir pozisyonda sarı kartlık pozisynu bile oynattı mesela ilk yarı.Hakem nasıldi sizce
Ya adamın ayağına basmış şaka gibiNeeeee???
Şimdi mitsö var odegaard var kank ikisi de norveçliMitzöden ders almadik mi
Bu ne kadar igrenc bir saçtır arkadaşPenaltı kırmızı doğru
Sergio bilek basma kırmızı görmedi
Ümraniyelilerin kolay bırakmaları devam ettirdi
Bence temiz yönetti. Çoğu tecrübeli hakem getir götürünü yapar resmen
Ekli dosyayı görüntüle 190676
Müthiş benceBu ne kadar igrenc bir saçtır arkadaş
Müthiş futbolcu, FM’de her takıma alıp 10 katına sattığım için reelde de takip ettiğim bir adam. Keşke doğru olsa..
Mesela Ümraniye kalecisinin vakit geçirmesine göz yumdu , çok sonraları uyardı .Oynatmaya çalıştı genel olarak ama hatalarıda vardı icardiye çift daldıkları bir pozisyonda sarı kartlık pozisynu bile oynattı mesela ilk yarı.
Mitzöden ders almadik mi
En az 10 milyon, 5 cok az. Sonraki satisdan pay bonus gibi seylerden bir karimiz olmaz zaten. Satamazlar daha fazla paraya. Misal begenmediler ve kiralamak istediklerinde ve ya satmak istediklerinde ilk kapi biz olmaliyiz gibi sart koyulabilir belirli bir ücrete.Icardi = Nelson takası olacak , üstüne 5m alacağız
Bu şekilde haberler dolaşmaya başladı, okey miyiz biz bu işe?
Kuzey afrikalı mıııııStoper dışında İskandinavdan uzak duracan bence, gerçekten yetenekli bir millet değil, ben güney Amerikalı hatta Kuzey Afrikalı topçu isterim.
Bize karşı buffon olan Antalya'nin kalecisi bugün Trabzonspor'a asist yaptıBazen çok basit şut atıyoruz… ama kaleciler de bize karşı devleşiyor. Fener ile BJK olunca nerde slap stick gol var, onu yiyorlar
Güney amerikalı bir kanat çok iyi olurdu cidden.Stoper dışında İskandinavdan uzak duracan bence, gerçekten yetenekli bir millet değil, ben güney Amerikalı hatta Kuzey Afrikalı topçu isterim.
Aynısını ben söyledim Renktas . Bize gelen kaleci panter kesiliyor bizim maçta . Ertesi hafta bakıyorsun saçma sapan goller yiyor . ŞansBize karşı buffon olan Antalya'nin kalecisi bugün Trabzonspor'a asist yaptı
Bugünkü de panter kesilmeye niyetliydi icardi izin vermediAynısını ben söyledim Renktas . Bize gelen kaleci panter kesiliyor bizim maçta . Ertesi hafta bakıyorsun saçma sapan goller yiyor . Şans