Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Midstjö'yü rakiplerimizle maç yapacak bir İstanbul takımına kiralayıp oraya Ndiaye tipi atlet genç bir orta saha almalıyız. Tabi oyun zekası daha yüksek olanından..

Mertens yerine işe yarar bir 10 güzel olur.
Mertens' e hiçbir surette toz kondurmayanlarla bu mesaj arasında bir yerdeyim...

Karakterine, profesyonelliğine hiç lafım yok ama körün taşı bellediği gibi, her maç neredeyse 90 dk süre vermesi de gerekmiyor Okan Hocanın. Bazen oraya Oliveira' yı çekmesi, bazen de 10 numarasız 4-3-3 e dönmesi daha iyi olur diye düşünüyorum...

Bu Barrow, Nwakame'nin daha az teknik olani degil mi? Gunlerdir birine benzetmeye calisiyordum.

Mertens' e hiçbir surette toz kondurmayanlarla bu mesaj arasında bir yerdeyim...

Karakterine, profesyonelliğine hiç lafım yok ama körün taşı bellediği gibi, her maç neredeyse 90 dk süre vermesi de gerekmiyor Okan Hocanın. Bazen oraya Oliveira' yı çekmesi, bazen de 10 numarasız 4-3-3 e dönmesi daha iyi olur diye düşünüyorum...

Oliviera 10 oynayamaz, orası biraz çabuk adamlarin yeri, Okan buruk da bence mertensi dinlendirmek istiyor ama elinde doğru dürüst adam yok, mata fiziksel olarak bitik, başka da kimse yok. Bence yunus olabilir ama yunus da oynadığı her maç ben hala Anadolu topçusuyum diye bagiriyor

Kanatta da icardi ve torreira seviyesinde hem yaşı makul hemde kaliteli birini bulursak tarihimizin en iyi kadrolarından birini kurmuş oluruz

Sol bek ve Kanatlarımız maalesef kadro kalitesini epey aşağıya çekiyor hele Rashica da formsuz olunca yerle bir oluyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence en büyük sorun orta saha.Malesef tek tek kaliteli ama üçü bir arada malesef olmuyor.Bunu ısrarla görmüyoruz.
Bizim çok net mertens-oli ikilisinden birini kesmemiz lazım.İsimlere çok fazla takılı kalıyoruz.
Mertens çok koşuyor falan ama bence beklentilerinin altında..
Oli bu takımda ancak 10 no oynar yada oynamaz.

Avrupada bu kadroyla çok büyük sıkıntılar yaşarız.

Oliveiraya çöp muamelesi göstermeye gerek yok bence. Kötü oynuyor şuan lakin sezonun ilk yarısında değerini gösterdi

Hiç savunmaya gerek yok.
Şu an için net yetersiz.Yerine oyuncu lazım.Oli yerli olsa burada neler denilirdi tahmin bile edemiyorum.
Oyuncu üzerinde duygusallığa gerek yok.Galatasarayın menfeatini düşünmek gerek.

Berk Göl: "Fenerbahçe Hakim Ziyech'i kiralık değil bonservisiyle almayı planlıyor. Transfer olursa Uefa listesine yetiştirmeye çalışıyor."

10M euro diye eklemis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt