Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç savunmaya gerek yok.
Şu an için net yetersiz.Yerine oyuncu lazım.Oli yerli olsa burada neler denilirdi tahmin bile edemiyorum.
Oyuncu üzerinde duygusallığa gerek yok.Galatasarayın menfeatini düşünmek gerek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu an formsuz, yetersiz değil. Duygusal davrananlar abartılı eleştirileri yapanlardir. Sezonun ilk yarısında kilidi hep Oliveira açtı.

Lig için fazlasıyla yeterli. Avrupa için durum farklı ama mevzu o değil.

uğur dündar coşmuş

kim geliyor ki acaba
Uğur Dündar denen şahsiyetsiz beni engelledi
Enver Aysever de engelledi
Konu fb olunca sefadan Cem’den daha fenerli
Bunlar biz halkçıyız eşitlik cart curt diyip
Yüreği beş para etmez karaktersiz insanlardır

akşam belki yine sürpriz bı isim açıklanabilir, muhabiler pek bişey bilmiyor gibi görünüyor herzamanki gibi

Umarım Ziyech'i alamazlar. Chelsea'den düşenleri toplamak lazım diye yazıyordum bunu Fener yapmasın yani.

Şu an formsuz, yetersiz değil. Duygusal davrananlar abartılı eleştirileri yapanlardir. Sezonun ilk yarısında kilidi hep Oliveira açtı.

Lig için fazlasıyla yeterli. Avrupa için durum farklı ama mevzu o değil.[/QUOTE

Kesinlikle katılmıyorum deyip anlaşamayacağımız için konuyu uzatmıyorum saygılar..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

içim sıkıldı bu hareketsizlikten,keramettin abide tepemde.totem niyetine erden timuru eleştiremiyorum

Oliviera 10 oynayamaz, orası biraz çabuk adamlarin yeri, Okan buruk da bence mertensi dinlendirmek istiyor ama elinde doğru dürüst adam yok, mata fiziksel olarak bitik, başka da kimse yok. Bence yunus olabilir ama yunus da oynadığı her maç ben hala Anadolu topçusuyum diye bagiriyor
10 numarasız da oynanır ki mevcut kadrodaki kanat oyuncuları itibariyle daha iyi olur. Mertens oynayacak diye Kerem rakip kaleden uzak kalıp sıradan bir oyuncuya dönüşüyor, kanat-forvet gibi oynaması lazım. Keza Rashica ve Yunus da öyle...

Ziyech 10 m € ise almalıyız Yusuf'a 6 vermiş takımız sonuçta heralde ona da verebiliriz net şampiyon yapar

Ziyech tapusuyla Fener'e gitmez onu gecelim. Belki kiralik.

Bizim hamle yapmamız lazım, os ve kanat. Hele os gelmezse, bence ligin sonunda çok sıkıntı cekeriz

İcardi 11 Maç 8 gol 5 asist
Sergio 20 Maç 2 gol 3 asist
Rashica 13 Maç 1 gol 3 asist
Abdülkerim 17 maç 2 gol 2 asist
Mertens 19 maç 4 gol 2 asist
Yunus 16 maç 1 gol 2 asist
Kerem 21 maç 7 gol 1 asist
Barış 15 maç 3 gol 1 asist

asist sayılar çok az, hele Kerem, Yunus ve Barış bunlara kafa dökme gerek…
Bu nedir yav.Biz bosuna sol kanat lazim demiyoruz.Icardinin beslenmedigi halde bu halde.

PSG'nin kapısından dönen adam fenere bonservisiyle mi gidecek? Maaşla da çelemezsin aklını PSG falan söz konusuyken. Erasmus'a gelebilir :D

Zaniola tam aradığımız tipte bir adam. Bu adamda joker. Merkez, forvet arkası ve kanatlara çekebilirsin. Müthiş yetenek. Zaniola olmazsa böyle yönlü bir oyuncu bulabilirsek süper olur.

Ziyech de bu profile uyuyor.

bu sayfa da canımı sıktı.ben cıkıyorum

Ziyech'i tapusuyla psg bile almadı 6 ay kiralıyordu evraklar yetişse ifb nereye alıyor saçmalamayalım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt