- 17 Eylül 2018
- 20.832
- 23.666
- 1.983
Daha çok kapanan takımlara karşı oynuyoruz hızlı adamdan çok Raşit Ghezzal tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız var bence kanattan oyun kurup goller attırabilecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah seni banlamis zatenyav su semih nalbantı sevabına banlayın,Allah askına
Daha çok kapanan takımlara karşı oynuyoruz hızlı adamdan çok Raşit Ghezzal tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız var bence kanattan oyun kurup goller attırabilecek.
----------------------Muslera-------------------------
-------Kaan Ayhan--Nelssson--Abdulkerim----------
Boey------Boylu Atlet DOS--Torreira----------B.Alper
----------------Taliscamsı---Mertens------------------
------------------------Icardi---------------------------
Her hızlı herif akılsız değil barrowu tanımıyorum ama hızlı olup birazda akıllıdır belki.Daha çok kapanan takımlara karşı oynuyoruz hızlı adamdan çok Raşit Ghezzal tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız var bence kanattan oyun kurup goller attırabilecek.
----------------------Muslera-------------------------
-------Kaan Ayhan--Nelssson--Abdulkerim----------
Boey------Boylu Atlet DOS--Torreira----------B.Alper
----------------Taliscamsı---Mertens------------------
------------------------Icardi---------------------------
Bos yapma takim harika gelene gecene sapliyoz .Evet transfer lazim ama olmasada yapcak bisey yok.ulan 5 subat sükseli dolunay dedik erden timur yakısıyo mu sana taraftarı üzmek ya
mertens 2 asist
oliveira 3 asist
kerem 1
barıs 1
rashica 3
yaratıcılıga bak
Barrow forvetten sol kanada devşirilmiş bir oyuncu olarak görünüyor. Yani öndeki tüm mevkileri yedekleyebilecek bir tarza sahip. Sağ kanat ve forvet arkası da oynamış kariyerinde. 1 Milyon kiralama ve 6-7 Milyon opsiyonla alabilirsek ideal bir hamle olur gibi duruyor. İtalya Ligindeki istatistikleri oldukça iyi sayılır.
Hayır 1 puan farkla gider orda koyar kupayı kaldırırız
Baktım biraz beğenmedim zenci ama hızlı değil,fizikli ama fw değil,kanat oynayacak dribling ve çalım yeteneğide pek göremedim,küçük takımlarda oynayıp boş alan bulunca vuran bi tipBarrowun full maçına bakayım bi iyi mi