Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
andre ayuv'u alalım beleşmiş. herif 1 sezon fener'in kahrını çekti, yarım sezon galatasaray'da sefa sürmeyi hak etmiştir

Her hızlı herif akılsız değil barrowu tanımıyorum ama hızlı olup birazda akıllıdır belki.
Akılla ilgili bir şey değil benim demek istediğim,oyuncunun oyun stilinin takımın oyununa yaratacağı katkı. 3 hızlı oyuncumuz var zaten birde bahsettiğim tarz bir oyuncumuz olursa hücum repertuarımız genişler ve farklı hücum tarzları ile her maçta önlenmesi zor bir hücum akışı oluşturabiliriz.Aynı tarz oyuncu çıkıp aynı tarz oyuncu girince pekte bir farklılık yaratamıyoruz oyunda.

----------------------Muslera-------------------------
-------Kaan Ayhan--Nelssson--Abdulkerim----------
Boey------Boylu Atlet DOS--Torreira----------B.Alper
----------------Taliscamsı---Mertens------------------
------------------------Icardi---------------------------
Üçlüyü en çok isteyenlerdenimdir; stoperlerimiz gibi beklerimiz de (Barış yerine Kazım olabilir) uygun. Ancak ligin bu evresinde, işler de iyi giderken, hoca böyle keskin bir formasyon değişikliğine gitmez. Belki nadiren maç içinde zorunluluktan dolayı deneyebilir...

Üçlüyü en çok isteyenlerdenimdir; stoperlerimiz gibi beklerimiz de (Barış yerine Kazım olabilir) uygun. Ancak ligin bu evresinde, işler de iyi giderken, hoca böyle keskin bir formasyon değişikliğine gitmez. Belki nadiren maç içinde zorunluluktan dolayı deneyebilir...
Boey üçlü savunma için çok uygun bir kanat oyuncusu. Kazımcan oynayabilir mi bilmiyorum ama Omar Campos alınırsa önümüzdeki sezon Kaan-Nelsson-A.kerim ile üçlü oynanabilir bazı maçlarda.

Bu Serhan denen vasıfsız Kaan dan sonra çıkıp 3 transfer daha yapılacak demedi mi ?

Şimdi 1 kanat alınacak diyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük liglerin büyük takımlarında gözden düşmüş oyuncuların peşindeyiz

Başka lig ve takımlarada bakabiliriz garryi paoktan almıştık

Boey üçlü savunma için çok uygun bir kanat oyuncusu. Kazımcan oynayabilir mi bilmiyorum ama Omar Campos alınırsa önümüzdeki sezon Kaan-Nelsson-A.kerim ile üçlü oynanabilir bazı maçlarda.
cok defansif uclu
onlerine de iki defansif ortasaha koymussun
kanat beklerin de pasor degil
onde 3 tane forvet var

Onlar da gelsin bizde iyi oynasın karşılığında altyapıdan 1 oyuncuyu bonservissiz verin :D

Fabio Borini, Beşiktaş'ın 1.5 yıllık teklifini kabul etti. Beşiktaş, Karagümrük ile anlaşmaya çalışıyor. (NTV)

figüeredoyu alalım
homer-hang.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt