Hüseyin Erhan
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.136
- 788
- 523
Kaç sayfa önceydi bilemedim ama içimden bir ses fransadan bir topçu alacağız diyor demiştim
vaybe içsesim benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelmeyeceiğini bende biliyorumNasıl alıyoruz olm, herifin güncel pdsi 400 milyon tl.
takip edilenelre tıkla dayıya bu twitter degıstı mı en son twitleri gör vardı eskıden sımdı o yok
umut fakirin ekmeği sergenim. Umar ha umar.gelmeyeceiğini bende biliyorum
Umut Gül bozmuş orayi daya bu twitter degıstı mı en son twitleri gör vardı eskıden sımdı o yok
Nasıl alıyoruz olm, herifin güncel pdsi 400 milyon tl.
zaniolo evetumut fakirin ekmeği sergenim. Umar ha umar.
tıklıyom yıne zamanları farklı 2 saat öncekı twit duruyortakip edilenelre tıkla dayı
Kanka bambayla görüşüldüğünü 2 gün önceden biliyordumTransfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv
Yağız leşi bile "GS Fransa'dan çok büyük bir sol kanat ile görüşüyor" dedi isim vermedi. Lağım ağızlı Haluk olsa çoktan söylemişti ismi. Benim tahminim Draxler. fransız aydın yılmaz mbappewww.gscimbom.com.tr
arızalı o vakittıklıyom yıne zamanları farklı 2 saat öncekı twit duruyor
Sezon sonu sözleşmesi bitiyorsa lille bize satıp biraz para kazansın, sezon sonu bedavaya gideceğineBamba denk geldiğim her maçta 11 oynuyor idi fakat kontratı bitiyormuş yine de bize düşmez bence.
Bamba sola, sezon sonu da Asensio sag tarafa
Ah ne guzel hayaller ama...