- 6 Ağustos 2009
- 84.329
- 8.482
- 2.408
fransız aydın yılmaz mbappeYağız leşi bile "GS Fransa'dan çok büyük bir sol kanat ile görüşüyor" dedi isim vermedi. Lağım ağızlı Haluk olsa çoktan söylemişti ismi. Benim tahminim Draxler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fransız aydın yılmaz mbappeYağız leşi bile "GS Fransa'dan çok büyük bir sol kanat ile görüşüyor" dedi isim vermedi. Lağım ağızlı Haluk olsa çoktan söylemişti ismi. Benim tahminim Draxler.
Biraz ümidim vardı ama artık bitti
@Tuna Köse kafayı yer bunu gorunce![]()
2-8 Eylül arasını beklersek bu arada paket olacağız, yetkililer bunu görmüyor musunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 170655
fransız aydın yılmaz mbappe
bunu hocaya ya da yöneticiye sorsalar; lig uzun maraton 30bilmem kaç hafta var, 6 hafta nedir der20 gün önce söylemistim yönetimin fixtürden haberi yok herhal diye
Tozpembe gsc üyelerimiz daha yönetim yeni geldi sabredelim diyordu
Bu saatten sonra gelse de bir ise yaramaz haftaya lig başlıyor şu paylastigin 6 maç 1 ayda bitiyor, orta saha geçen seneyle ayni, taylan berkan fln oynuyor hala. defansta marcao gibi topcuyu kaybettik, forvette adam bırakmadık, rotasyon topcumuz ligin en yavas forveti
Bu sezonun tek artısı yunus gibi duruyor, ilk 6 mac kurtarırsa o kurtarır, 6 mactan 4-5 puan fln cikarirsak havlu atariz lige
Bunu dedim diye yine toz pembeciler gelir 6 maçta lig mi gider yauuuuuuvvvvvv diye elestirmeye baslar birazdan
midsoya bilet alıp ertelemis bizimkiler, AZ Alkmaar eleme maçlarında oynatacakmış , Erden Timur uzun açıklama yaptı, konusunda okuyabilirsin , benim anladığım 3,5 gün içinde kap olsaydı çıkıp açıklama yapmazdı, bugün cuma , malûm cumartesi pazar rahatsız etmeyin , hava güzel az tatil yapalım, önümüzdeki hafta tekrar bakarız dransferlereözet geçecek var mı?
Forumda bi pozitif sensin sanırım ve sanırım ki bu durumdan da çok memnunsun gibi görünüyor.Güzel, artık konuya yazmayın da bizim de moralimiz bozulmasın.
Negatif enerjinizi bize yaymak için yazıyorsunuz gibi geliyor bana.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yağız leşi bile "GS Fransa'dan çok büyük bir sol kanat ile görüşüyor" dedi isim vermedi. Lağım ağızlı Haluk olsa çoktan söylemişti ismi. Benim tahminim Draxler.
Denis Bouanga - Oyuncu profili 22/23Yağız leşi bile "GS Fransa'dan çok büyük bir sol kanat ile görüşüyor" dedi isim vermedi. Lağım ağızlı Haluk olsa çoktan söylemişti ismi. Benim tahminim Draxler.