Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sonraki transferden vazgecme sebebimiz ne acaba. Neye dik duracagiz

2-8 Eylül arasını beklersek bu arada paket olacağız, yetkililer bunu görmüyor musunuz?

Ekli dosyayı görüntüle 170655

20 gün önce söylemistim yönetimin fixtürden haberi yok herhal diye

Tozpembe gsc üyelerimiz daha yönetim yeni geldi sabredelim diyordu

Bu saatten sonra gelse de bir ise yaramaz haftaya lig başlıyor şu paylastigin 6 maç 1 ayda bitiyor, orta saha geçen seneyle ayni, taylan berkan fln oynuyor hala. defansta marcao gibi topcuyu kaybettik, forvette adam bırakmadık, rotasyon topcumuz ligin en yavas forveti

Bu sezonun tek artısı yunus gibi duruyor, ilk 6 mac kurtarırsa o kurtarır, 6 mactan 4-5 puan fln cikarirsak havlu atariz lige

Bunu dedim diye yine toz pembeciler gelir 6 maçta lig mi gider yauuuuuuvvvvvv diye elestirmeye baslar birazdan

fransız aydın yılmaz mbappe
hayırlı olsun diyebiliriz

Bazı insanlar yüzünden Sergen’in pollyanna mesajları bile daha çekici geliyor. Forumu okuyası gelmiyor insanın.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

20 gün önce söylemistim yönetimin fixtürden haberi yok herhal diye

Tozpembe gsc üyelerimiz daha yönetim yeni geldi sabredelim diyordu

Bu saatten sonra gelse de bir ise yaramaz haftaya lig başlıyor şu paylastigin 6 maç 1 ayda bitiyor, orta saha geçen seneyle ayni, taylan berkan fln oynuyor hala. defansta marcao gibi topcuyu kaybettik, forvette adam bırakmadık, rotasyon topcumuz ligin en yavas forveti

Bu sezonun tek artısı yunus gibi duruyor, ilk 6 mac kurtarırsa o kurtarır, 6 mactan 4-5 puan fln cikarirsak havlu atariz lige

Bunu dedim diye yine toz pembeciler gelir 6 maçta lig mi gider yauuuuuuvvvvvv diye elestirmeye baslar birazdan
bunu hocaya ya da yöneticiye sorsalar; lig uzun maraton 30bilmem kaç hafta var, 6 hafta nedir der

özet geçecek var mı?
midsoya bilet alıp ertelemis bizimkiler, AZ Alkmaar eleme maçlarında oynatacakmış , Erden Timur uzun açıklama yaptı, konusunda okuyabilirsin , benim anladığım 3,5 gün içinde kap olsaydı çıkıp açıklama yapmazdı, bugün cuma , malûm cumartesi pazar rahatsız etmeyin , hava güzel az tatil yapalım, önümüzdeki hafta tekrar bakarız dransferlere

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu çocuğu 1 yada 2 sene evvel bize yazıyorlardı baya. bedelsiz montepellier'e gitmiş

Yağız leşi bile "GS Fransa'dan çok büyük bir sol kanat ile görüşüyor" dedi isim vermedi. Lağım ağızlı Haluk olsa çoktan söylemişti ismi. Benim tahminim Draxler.

Draxler 4-5 sene önceki draxler değil ya umarım baskasidir bir de sakatlık sorunu çok fazla yoksa daha iyi bir kariyeri olurdu..

Yarın florya meselesi görüşülecek. çok önemli. Galatasaray'ın geleceği falan filan. ne transferi.

Ali Naci Küçük:

"Galatasaray, 33 yaşındaki Efecan Karaca'yı istedi. Alanyaspor Başkanı, 2 M $ talep etti. Galatasaray 1,5 M $'a kadar çıktı. Ama Hasan Çavuşoğlu, 2 M $'dan aşağı inmedi."

Kitleyin konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt