Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun iki tane haber geldi
Biri frankfurtun pilot takimiyiz
Ikincisi alkmaar siradan bir oyuncusunu istedigin zaman gonderebilecekmis

Beyler daha adini zikretmedigin transfer karsimizda, yanimizda ticarette bulundugumuz adi gecen kulüplerin hepsini toplayin 1 tane GALATASARAY etmez

Gerçekten duruş sergilemek istiyorsa bizim yönetim, Midtsjö transferinden vazgeçer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi midtsjo'nun maci var lan evander sakat degil mi onu getirin kardesim

Ulan tamam Midtsjø ve Evander gelsin tamam raziyim dememi bekliyorlar demeyecegim. Alirsaniz adam degilsiniz dik durun diyorum

Yine klasik bi transfer dönemi.

Alamayacagin oyuncularla zamani öldür, anlasdigin oyunculari bekletip kaybet, panik transferiyle menajer kazigi ye ve plan proje diye yuttur

midtsjo da evander de gelmesin ikisi de transfer yapmak için yapılmış olacaklar..

Fark yaratacak kalibrede değiller

Yağız leşi bile "GS Fransa'dan çok büyük bir sol kanat ile görüşüyor" dedi isim vermedi. Lağım ağızlı Haluk olsa çoktan söylemişti ismi. Benim tahminim Draxler.

Erden Timur bu kulüp için çok büyük bir şans ve böyle şanslar tarihte çok sık karşınıza çıkmaz. Bu forumda da dahil olmak üzere her türlü futbol cahiline ve toksikliğe karşı bu adam savunulmalı. Ben kendisine fazlasıyla güveniyorum. Umarım da yanılmam.

Erden timuru bende seviyorum.Ama burada aslolan Galatasaray.Bunu ne zaman anlayacağız.Bu isim fanatikliğini ne zaman bırakacağız.
Bak fatih terime ne hatalar yapdı..ondan sonra lafda aslolan Galatasaray diyor.icraata gelince yok.

Galatasaray menfaati doğrultusunda erden timur eleştirilmesi gerekiyorsa bal gibide eleştirilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gs transfer özet

panel-116863323-image-79797393-aa5f-44d3-98cc-a48c9530a579
@Tuna Köse kafayı yer bunu gorunce :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt