Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim büyük batırdı orta saha işini. Lafla yürümüyor bu işler. 1 hafta sonra taylan-berkan oynar kaybedersen goruruz. Madem alamiyordun kimseyi en kötü antalyadan fernando alsaydık.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya kardeşim böyle amatörlük mü olur? Restini çek, eğer göndermiyorsanız hemen vazgeçtik deyin. Midtsjö gibi sürüyle adam var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

biraz daha beklemek lazım hocanında antalya maçına eski çöplerle çıkmak itsteyecegini hic sanmıyorum

transferden bagımsız yönetimi projeleri olarak destekliyorum borc kapansında transfer mühim degil

umarım masadan kalkar bizimkiler. 20-30dk kullanacaklar diye dundee'ye karşı yaptıklarına bak.

Mitsö 2 hafta beklenmez kulübü hemen göndermede iptal olur ki oyuncu kulübü ile görüşüp gitmek istediğini yeni takımına hemen katılmak istediğini belirtir ve kulübü de izin verir tahminim aksi durumda iptal olur zaten.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

almaya yaklaştık aslında. adı bize yazılan dosların transfer sürecini özetledim kendimce

6
grillitsch-malum
normann-ciddi haber çıkmadı-istesek alırız
onana-pahalı porto falan istiyor 9m-alamayız muhtemelen
mendy-:crushed:-almayalım
bazoer-bedava ama ciddi girişim olmadı birkaç yerde yazıldı sadece-istesek alırız
arambarri-pahalı-alamayız
raskin-?-fikrim yok
torreira-pahalı trye gelmek istemiyor-alamayız
bakayoko-belli değil-alma ihtimalimiz var

6/8
pijanic:crushed:-almayalım
carvalho-trye gelmek istiyor ama pahalı-alabiliriz/alabilirdik
hadziahmetovic-pahalı-almayalım
diawara-:crushed::crushed::crushed::crushed:-almayalım
xeka-bedava ama f/p açısından bile sönük kalabilir-istesek alırız
gueye-trye gelmek istemiyor-alamayız
midtsjø-malum-
gagliardini-ciddi haber çıkmadı
fernando-neden almadık bilmiyorum
Şu listede en büyük aptallık Fernando kesinlikle ne vereceği belli kalitesi belli adaptasyon olayı yok ayakları düzgün beyniyle oynayan bir oyuncu neden almadık 1 milyona hayret ya

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gecen alalim dedigim Arjantinli orta saha Carlos Alcaraz icin Porto 15 milyon euro teklif etmis. Nerede potansiyelli genc oyuncu var bu Porto hep orada.

Bizde ordayız ama en fazla 3,5 milyonlaaa

Sonuç geçen seneki facia sezon..

Bu senede farkı değil..
Para yok demeye başladılar.Burak elmas ve yönetimindede yokdu.Ee ne anladık bu değişiklikden..Şimdiye kadar gelen her oyuncuyu eşrefde alırdı.

Burada miço beğenilmiyor,alternatifmi acaba falan deniliyorda anlaşılan biz bu adamı bile zor almışız..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt